lauantai 8. syyskuuta 2012

Kenkämeri

 Olin tänään metsästämässä itselleni uusia kenkiä, mutta laitetaan tähän alkuun pieni raekuuro asukuvien muodossa. En kyllä ymmärrä mikä mun jalustaa ja kameraa vaivaa, kun nykyään kaikista yrityksistä ikuistaa päivän asu tulee tällänen pikselimössö. No, nojatkaa rutkasti taaksepäin tietokoneenne näytöstä, niin ilmestys ei oo niin paha.


Paita-Ginatricot Farkut-Cubus Kengät-Kookenkä Hiusruusu-Kirppari
                   Aika basic-asu, kauluspaita ja farkut. Muistatteko muuten, kun sanoin, että tästä paidasta tulee varmaan yks mun lemppareista? Osuin nimittäin oikeaan, sillä oon käyttänyt tätä aika usein viime aikoina.

Haha:D Mahtavan epäonnistunut yritys saada sifonkipaita liehumaan hienosti tuulessa:D
 Mutta sitten niihin kenkiin. Luin keskiviikon Morosta, että Hervannan Duossa on myynnissä konkurssiin menneen Pertti Palmrothin kenkiä pikkurahalla, 20-70 eurolla. Paikka oli siis avannut ovensa ensi kertaa tämän viikon keskiviikkona, joten päätin iskeä nyt kun vielä jotain oli jäljellä.
 Mutta löydä tälläsestä kaaoksesta sitten jotain! Kengät oli varmaan aluksi olleet siististi laatikoissaan, mutta nyt lattialla lainehtii kenkien ja pahvin sekasotku. Ei tuolta voi löytää kengän kenkää, puhumattakaan sen parista. Bongasin aika montakin kivannäköistä jalkinetta, joskus jopa oikean kokoisia, mutta sitten se toinen olikin joutunut hukkateille. Satuin jopa löytämään yhdelle kengälle parin toiselta puolelta myymälää!
Näistä laatikoista kenkäparin haeskelu vasta vaikeaa olikin. Tosi monet oli kolhiintuneet piloille tuolla laatikossa. Nahkapinnassa oli niin paljon naarmuja, että ne ei ihan vastanneet kenenkään käsitystä uusista kengistä. Sinänsä tosi harmillista, että rahan arvosia ja laadukkaita kenkiä kohdellaan näin.

 Nämä mä oisin halunnut ostaa tosi tosi paljon, mutta ne oli vähän liian pienet. Toi malli oli tosi ihana ja nahka just oikean värinen, ääää, harmittaa! Sisällä oli vieläpä ihana karvapehmustus, joten näitä olis voinut käyttää hyvin talven paukkupakkasilla.

Lähdin siis Hervannasta tyhjin käsin, mutta aattelin, että voisin tulla vielä joskus kattelemaan, oisko noi kengät saatu järjestykseen.
Mutta sainpahan ainakin hankittua pari pinniä lisää! Mä oon ihan armoton noiden hukkaamisessa, joten hankin sitten samantien sellaset 75 kappaletta. Saas nähä kuinka kauan onnistun pitämään noi tallessa, sillä koulun alussa hankitusta pinnipaketista ei oo enää yhtäkään kappaletta jäljellä ...

9 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Oon se yks Helmi, jos muistat.. ;D

    VastaaPoista
  2. Aah, onks toi kenkäkauppa?? näyttää kenkien kaatopaikalta :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ihan, se on vähän niinku joku outletti tai jotain:D Mutta joo aikas sotkusta, mutta oli siellä siis ihan laadukasta kamaa ja tälleen:)

      Poista
  3. voi mistä noi sun asukuvien mustat kengät on ?! :o aivan tosi mahtavan söpöt ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Ne on K-Kengästä, ostettu viime syksynä.

      Poista
  4. voii, rrakastan korkeavyötäröisiä vaatteita ja sifonkipaitoja!<3(: ihana asu!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, meillä taitaa siinä tapauksessa olla samat rakkaudet<3

      Poista