perjantai 19. lokakuuta 2012

Hesassa (again)

Olin keskiviikkona ja torstaina Hesassa, joten tässä vähän kuvia sieltä. Tulee ehkä vähän semmonen "taas"-efekti, mutta onhan siitä jo yli kuukausi, kun viimeks olin siellä:) Mutta nyt, valmistautukaa ruokakuviin, sillä niitä on  paljon.

 Ihan ensimmäisenä söin kolmen ruokalajin lounaan Farangissa, mikä sijaitsi meidän hotellin lähettyvillä. Älkää missään tapauksessa odottako, että muistaisin puoliakaan siitä, mitä suuhuni tuolla pistin... Astetta hienomman ravintolan näköjään tunnistaa siitä, että ei muista, mitä annokseen sisältyi. Lihaa ja itujahan tässä yllä olevassa oli? No, jokatapauksessa tosi hyvää ja raikasta.
 Tätä mä maistoin vaan vähän, mutta tuolla papukasan alla majailee tosi hyvää kalaa ja katkarapuja. Nam
 Jälkiruoaksi meille tarjoiltiin tämmönen pikkunen piiperrys kookosjäätelöä ja jotain outoa. Tästä en kauheesti tykännyt, mutta kyllä se ny meni. Oon enemmän sellasten ällömakeiden kakkujen ystävä:D

Laatu...
 Aika shoppauspainotteisesti meni ne kaks päivää, tuli koluttua Aleksanterinkadun, Kampin ja Forumin kaupat aika perusteellisesti. Tossa kuvassa jälleen Monkin ihanissa sovituskopeissa.

 Kun olin nukkunut yön yli hotellissa, torstai-aamu valkeni Helsingissä aika harmaana, mutta onneks ei ollut samanlaista sadetta kuin keskiviikkona. Iltapäivällä tuli kyllä kuuro niskaan, mutta siinä vaiheessa oltiin onneks jo ehditty hankkia sateenvarjoja:D


 Aamiainen café lasipalatsissa

 Shopping shopping...
Just ennen junan lähtöä söin vielä Fazer-kahvilassa Budapest-leivoksen.
Nyt oon taas turvallisesti Tampereella ja ostoksia tuli tehtyä aika paljon. En oo vieläkään laittanu näytille niitä viime reissun hankintoja, joten koitan tässä lähiaikoina saada aikaseksi jonkinmoista postausta niistä ja näistä uusista. Jos ei sitten muuten, niin ainakin sitten tulevissa asupostauksissa! 

6 kommenttia:

 1. Kaikki toi ruoka on niin hyvän näköstä!

  VastaaPoista
 2. haastoin sut :)

  http://worldlikeothereayes-veera.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Haastan sinut vastaamaan yhteentoista kysymykseen! Kysymykset ja ohjeet löydät blogistani.

  http://oonhelmityyppi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. sää postailet nykyää kauheen harvoin :( mutta hyvä blogi tää silti on ;)<3

  VastaaPoista