tiistai 13. marraskuuta 2012

Mustat pitsikynnet

 Lakkasin sunnuntaina uudet kynnet. Sovitaan muuten heti tähän alkuun, että kukaan ei oo huomaavinaankaan tota maailman surkeinta muokkausta, jolla koitin pelastaa lohjennutta kynsilakkaa, sillä otin kuvat vasta, kun lakkaukset oli ehtineet kulua päivän ajan. Ja kyllä, olin niin laiska, että en jaksanut lisätä siihen mustaa kynsilakkaa ennen kuvan ottoa.

Toteutin nää kynnet tosi sotkuisesti ja epäkäytännöllisesti teippitaktiikalla. Liimasin siis isot teipinpalaset vinottain kynsiini, jotta saan ton mustan osuuden mahdollisimman siististi. Kuulostaa helpolta, mutta siinä alkoi olla vähän ongelmia lakata kynsiä tai ylipäätänsä tehdä mitään, kun kaikki sormet oli teipin peitossa. Ja mikä parasta, teipit irtoili koko ajan ja takertuivat toisiinsa.


Onnistuin kuitenkin pitkän teippitappelun jälkeen saamaan kaikkiin kynsiin mustaksi lakatun osion, johon sitten länttäsin reunukseksi konad-kuvion laatalta m57. Pikkurilli kyllä epäonnistu, mutta ei välitetä siitä, sillä muilta osin tykkään näistä tosi paljon. Musta väri on kyllä tosi käytännöllinen. Lakkaan kynnet yleensä värikkäiksi, joten kerrankin mun kynnet mätsää jokaiseen asuun. Ainoastaan spesiaalitapauksissa suunnittelen lakkauksia johonkin tiettyyn asuun tai jätän jonkun asun pukematta kynsien takia, mutta tuntuu kyllä ihan kivalta, kun vaihteeksi taas kynnetkin sopii asuun. Tosin nyt ne on jo niin kuluneet, että ei ne kyllä sovi enää mihinkään yhdistettäväksi:D

2 kommenttia: