torstai 28. maaliskuuta 2013

TUKHOLMAN OSTOKSET

Jee, sain vihdoin aikaiseksi kuvata nää ostokset ja ladata ne tänne blogiin! Tän blogin kanssa kävi just niin kuin aavistelinkin:Mulla on ollut niin kiire sen näpsäblogin kanssa, että oon joutunut laiminlyömään tätä tahtomattani;( Nyt mulla on kuitenkin taas aikaa panostaa tähän blogiin enemmän, sillä noi portfoliot pitää palauttaa tän viikon loppuun mennessä.

Mutta sitten niihin ostoksiin! Mun Tukholman shoppailut jäi melko pieniksi, sillä ostin tasan nuo kaksi vaatetta, mitkä tuossa yläkuvassa näkyykin. Molemmat on aika klassisia, mutta tykkään sikana kummastakin. Aiemmin oon suhtautunut vähän varauksella farkkuun muualla kuin farkuissa, mutta nyt oon tajunnut niiden mahtavuuden. Etenkin just liivi ja paita oli ostoslistalla, joten olin tosi iloinen, kun löysin nätit sellaset.
Paita on sieltä Urban Outfitterseilta, se tosin on vähän epämääräinen tossa roikkuessaan, mutta se näyttää paljon paremmalta päällä. Mulla on se tälläkin hetkellä ylläni:) Oon ihan in love paidan (sekä liivin) kanssa, sillä kummatkin sopii niin hyvin eri asukokonaisuuksiin ja lähes mun kaikkiin vaatteisiin. 

Kalakorun löysin Spirit Storesta parilla eurolla. Ihastuin siihen heti, sillä ruostuneet pinnat+eläimet koruissa=
Farkkuliivin löysin Monkista.


 Viimeisenä mun uusin meikkiostokseni, Cliniquen puuteri. Olin haikaillut ennen Tukholman matkaani tän perään, mutta se oli niin kallis (n.40 euroa), että en viittinyt ostaa. Olin siis tosi ilonen, kun löysin sen sitten laivalta vähän kukkaroystävällisempään hintaan, nimittäin kahellakympillä. Tykkään tästä tosi paljon, koostumus on sopivan kevyt, mutta silti peittävä. En tiiä mitä mä aion oikein tehdä sitten kun tää loppuu, sillä en voi enää elää ilman:D 

15 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja hieno banneri ! :)

    VastaaPoista
  2. paljon toi farkkupaita makso?entä toi liivi? IHANAT :) säki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkupaita oli 555 kruunua, eli noin 60 euroa ja farkkuliivi 30 euroa:)

      Poista
  3. Ois kiva nähä noi vaatteet sun päällä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tulee varmasti näkymään asupostauksissa jahka saan sellasia aikaan:D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Thank you, it's one of my favourites at the moment:)

      Poista
  5. Sinut on haastettu!

    olensupermies.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Toi farkkuliivi on aivan ihana!! Itekkin just rakastuin kaikkiin farkkujuttuihin :)

    VastaaPoista
  7. Mä rakastan sun blogias, mutta nyt sä postaat tyyliin kerran kuukaudessa. Joo mä ymmärrän että on kaikkia koulujuttuja yms, mut voisithan sä silti kertoa kuulumisia! Ja nykyään sun postaukset on tosi lyhyitä joissa näytetään pari vaatetta... Sanon tän ihan siks että toivoisin sulta enemmän postauksia!!:)

    VastaaPoista
  8. ENemmän postausta kiitos!:)

    VastaaPoista
  9. Siis mun mielestä tää on jo aika törkeetä. Jollet ehi postaamaan kuukauteen nii laita ees ilmotus postaustauosta! En tiiä kuinka hektistä elämäs on mutta on se nyt ihmeellistä jos ei oo aikaa ees kirjottaa pientä pätkää lähiajan tapahtumista. Oon aika kyllästyny

    VastaaPoista