keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Uudet tulokkaat


Tavarakokoelmani kasvoi jälleen muutamalla ostoksella:)

Lumenen vaaleanpunainen kynsilakka, sävy Sweetie

Olin haikaillut jo pidempään tuon suloisen sävyisen kynsilakan perään, ja ostin se viimein Helsingin Stockmannilta. Kokeilin sitä tänä iltana, mutta lakka osoittautui pieneksi pettymykseksi. Sävy oli oudon mattapintainen, eikä levittynyt oikein kunnolla. Toivottavasti se näyttää paremmalta päivänvalossa:)

Konad kuvalaatta m54

Hankin myös seitsemännen Konad kuvalaattani, jossa on kuvia kukkasista ja perhosista. Tuosta peilipinnasta on muuten hankalaa ottaa kuvaa:D


Nuo keksikorvakorut ostin MicMacistä, toiset JC:stä. Molemmat olivat reilussa alennuksessa, joten yhteensä ne maksoivat vaivaiset 3euroa. Omistin tuollaiset hieman samantapaiset keksikorvikset jo aiemminkin, mutta hukkasin toisen, joten olin ilahduin löytäessäni nämä kaunokaiset. Keltaiset korvikset taas sopivat hyvin keltaiseen paitaani.


Viimeisenä Zarasta ostettu paita. Ihastuin paidan haaleaan väriin, joka taittaa mintunvihreää. Hihat ovat kivasti puhvilla ja kaula-aukko kauniin pyöreä, ja se sopii hyvin yhdistettäväksi hameisiin ja shortseihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti