tiistai 28. elokuuta 2012

Sormusaddiktio

 Aika moni huomasi varmaan eilen, että ulkona oli ihan kummallinen valo. Ainakin musta tuntu, että kaikki olis jotenki vihreämpää, mutta oon myös kuullut puhuttavan punaisesta ja keltaisesta. Ainakin näissä alkupään kuvissa mä voisin allekirjoittaa tuon vihreän, mutta noissa loppupään kuvissa on jo vähän myöhäisempi ajankohta, joten väri näyttää taittavan enemmän violettiin. Ja vannon, että en oo käsitellyt outoa väriä jälkeenpäin kuviin, säädin ainoastaan kirkkautta ja varjoja.






 Eilisen kuvista tän päivän asuun. Verhoilin jalkani noilla Cubuksen korkeavyötäröisillä farkuilla ja yhdistin ne kesätoppiin. Kyllä, kesä on ohi, mutta se oli niin perfect match farkkujen kanssa, että en mahtanut mitään. En tainnut muuten edes ehtiä käyttää koko paitaa kesällä, joten nyt tuli sitten sekin asia korjattua!
Paita-H&M Farkut-Cubus Nahkatakki-JC Reppu-Accessorize Huivi-? Korvikset-H&M Sormus-Ginatricot Kengät-Vagabond
Ostin maanantaina ginatricotista eurolla tämmösen hieman ruostuneen oloisen sydänavainsormuksen(mahtava yhdyssana). Toi idea on hauska ja oivaltava, perjaatteessa en osaa päättää, tykkäänkö siitä vai en. Yleensä sormuksissa on se juttu edessä, mutta tän idean tajuaakin vasta, kun huomaa katsoa sivusta. Se näyttää kyllä aika hassulta perinteisellä tyylillä katsottuna, mutta tän suuren ongelman kyllä ratkaisi hinta. Euro ei oo kovin suuri sijoitus.

  Oon viime aikoina käyttänyt sormusta varmaan joka päivä, jokaiseen asuun joko kultainen tai hopeinen riippuen muista koruista. Paitsi että sormukset näyttää tosi kivoilta, mulla on tapana räplätä niitä oppitunneilla. On vaan pakko saada käsille jotain tekemistä, mutta ehkä mun pakkomielle voi johtua yksinkertaisesti tylsyydestä.
Kuten varmaan ensisilmäyksellä huomaakin, niin oon vaihtanut banneria ja muokannut ulkoasua. Tuun varmaan tekemään vielä jotain hienosäätöä, joten jos teillä on jotain ideoita, mielipiteitä tai toiveita, niin nyt olis hyvä hetki esittää niitä:)

11 kommenttia:

  1. tosi kivan näköset noi farkut ! (: itellä on melkeen samanlaiset, mutta vero modasta ostetut :)

    http://beforeandafter-oona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. hei onpas sulla kerrassaan hemaseva blogi! (; kauniski oot vielä kaiken lisäks, liityn lukijaksi! c:


    iltskunblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ootkin eka lukija piiiitkiiin aikoihin!:)

      Poista
  3. Ihana sormus!



    ps. Etsin lisää lukijoita blogiini, linkki:
    http://boxmanxoxo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. uus banneri on ihana!(:

    axuniversum.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Kiitos, itekin tykkään tosta paljon enemmän ku vanhasta:)

    VastaaPoista
  6. Huomasin ton saman et ulkona oli jotenkin tosi outo valo! ;o mut sulla on kiva blogi ja liityn lukijaks! ja ollaan kaippa samassa koulussa :D

    VastaaPoista