sunnuntai 5. elokuuta 2012

Vintageruusut

Hei taas:) Nyt on kisareissu takana ja mua väsyttää ihan hirveesti. Oon nukkunut kolmena viime yönä  4-7 tuntia, ja no, arvaatte varmaan, miten väsynyt oon ja miten tummat silmänaluset siitä saa. Ja ihan virkeänä en tätä täällä kirjottele, mutta jaksoin kuitenkin tänään lakata uudet kynnet itelleni.
Lakkasin uudella vaaleansinisellä Mavalan kynsilakallani pohjavärin ja lisäsin tommosia pieniä ruusuja joukkoon Cute polishin Youtube-videon mukaisesti. Kädet tärisi ihan järkyttävästi kun maalasin vasemmalla kädellä kuvioita oikean käden sormiin, mutta ehdottomasti mun onnistuneimmat käsinmaalatut kuviot ikinä. Ne ei tosin näytä hirveästi ruusuilta, mutta kaikki joille nää ehdin innostuksissani esitellä, tunnisti ne kukiksi hetken mietinnän jälkeen. Tunnistettavuutta kyllä vähentää se, että lehdet ei näy kunnolla, sillä Rimmelin vihreä lakka oli niin haaleanvaaleaa ja samansävyistä kuin tuo vaaleansininen.

Uuden ihanan Mavalani lisäksi käytin näitä lakkoja. Tuo punainen oli tosi näppärä kynäpäänsä ansiosta, ja sillä oli tosi helppoa "piirtää" punaiset alueet persikan värisiin pilkkuihin.

             

9 kommenttia:

 1. vähä siistit kynnet:)!

  everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kynnet todellakin! (:

  VastaaPoista
 3. Mulla on tota samaa mavalan lakkaa (: vau, mitkä kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi mavalan lakka on musta kyllä tosi hyvä:) Oon koukussa tohon sarjaan...

   Poista
 4. Hienot kynnet ja muutenki hyvä blogi! Liityin (:

  Turkuchild.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. ihanat kynnet ! :3 ja oot kaunis (:

  VastaaPoista