sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Pikku myyn maiharit

Tässä sitten ois uusi rakkauteni: Ruskeat talvikengät! Okei, ne ei oo kyllä talvikenkiä nähnytkään, sillä niissä ei oo minkäänlaista vuoria sisässä, mutta kyllä niillä tarkenee, kunhan vaan laittaa tarpeeksi villasukkia jalkaan. Jos sitä ei oteta lukuun, että mun varpaat saattaa jäätyä yli -20 asteen pakkasilla, niin muuten ne on erittäin käytännölliset, sillä ne on korottomat ja mukavat jalassa. Ruskea väri sopii hyvin useimpien vaatekaappini asukkien kanssa, joten tulen varmaan kulkemaan pitkälti näissä koko talven. Ja vihdoin mulla on talvikengät, kesäkengät että kevät/syksykengät sekä ruskeina että mustina! Jos kilpailtaisiin siitä, kenellä on parhaat matchymatch kengät joka asuun, niin häviäisin sata-nolla kaikkia kenkäkeräilijöitä vastaan, mutta ainakin mun omalla kokoelmalla on nyt hyvät perustat, sillä mustat tai ruskeat kengät sopii hyvin lähes jokaiseen asuun.
 
Sitten puhtaista järkisyistä tunteisiin, sillä eka asia mikä mulle tuli näistä kengistä mieleen oli, että näähän on ihan kuin pikku myy-tyyliset maiharit. Ja koska Pikku Myy oli idolini pienenä, niin pakkohan mun oli saada vielä näin vanhemmallakin iällä Myy-tyyliset kengät. Mistään suoranaisesta kopiosta ei kyllä voida puhua, mutta oon aina aatellut, että tälläiseltä ruskea versio näyttäisi.
 Mua ihastuttaa varsinkin tuo suloinen luistikiinnitysmekanismi ja pitkät nauhat. Niiden solmiminen kestää vähän tavallista kauemmin, mutta kyllä se on vaivan arvoista.


Takki-Only Huivi-Itse neulottu Reppu-Accessorize Paita-H&M Vyö-H&M Farkut-Cubus Korvikset-H&M
Tärkeä osa päätöstä oli, että nää sopii hyvin mun talven luottofarkkujen kanssa. Ne on osa niin montaa asua, että olis aika sääli, jos kengät ei sopisi niiden kanssa. Käytän näitä farkkuja ihan liian paljon, hillun niissä ainakin kaksi päivää viidestä koulupäivästä+viikonloput. Kaikki mun kaverit varmaan kuvittelee, että mulla ei ole muita housuja...
19 kommenttia:

 1. Hei kivat kengät & mullakin on yhet farkut, mitä käytän ihan liikaa! :D

  VastaaPoista
 2. Hei käytän niitä mustia pillifarkkuja suunnilleen 4-5 koulupäivää, et sulla ei oo mitään hätää!:D

  VastaaPoista
 3. Ihana kampaus sulla! (--: ja noi kengät on just sun tyyliä (:

  VastaaPoista
 4. sulla on tosi kiva tyyli, sopii sulle tosi hyvin! :-) ja rakastan tota sun reppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mäkin oon ihan koukussa siihen, joten pelottaa, kun se hajoaa pikkuhiljaa D:

   Poista
 5. Oot tosi kaunis!! (: Ja aivan ihanat noi kengät!::)

  VastaaPoista
 6. ethän sä käytä noita housuja yhtä paljon kun mä mun! oon käyttäny samoja mustia pillifarkkuja jo 9 päivää peräkkäin ... xD ei vaan sovi jotkut vaaleensiniset esim. takkiin ja kenkiin :-D
  eli ei hätiä mitiä, mun kaverit ei ees tajuu et käytän niitä nii paljon ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että en oo ainoo:D Onneks se menee yleensä niin, että vaan ite kiinnittää ulkonäössään johonkin asiaan huomiota, mutta muut ei edes huomaa sitä:)

   Poista
 7. Noi kengät on niiiiiiin ihanat!!<3

  VastaaPoista