keskiviikko 2. tammikuuta 2013

New Year


Nyt on uudet vuodet ja joulut vietetty ja mulla on paljon kuvamateriaalia molemmista, joten alan nyt purkaa kamerani muistin sisältöä tänne blogiin. Jotta aikajärjestys olisi mahdollisiman epälooginen, niin aloitetaan nyt vaikka sitten uudesta vuodesta. Sitten saatte kuulla lisää höpötystä vielä joulusta ja joulualesta:D 

Me kokoonnuttiin viettämään uuttavuotta tutun partyporukan, eli Allun, Eevan ja Sinin kanssa meille. Me katottiin leffa In Time, laulettiin SingStaria ja syötiin. Paljon. Pukukoodina meillä oli tällä kertaa tulevaisuus/avaruus näin uuteen vuoteen viitaten.


 Aluksi ajattelin pukeutua folioon ja jätesäkkeihin, mutta koska folion kahina oli tosi ärsyttävää kuunneltavaa, niin päädyin lainaamaan  äidin vaatekaapista  yli-ison olkatoppauksilla varustettu mekon. Yhdistin sen joskus 9-vuotiaana kirpparilta ostamaani blingbling-vyöhön, henkan rannekoruun ja lahjaksi saamiini roikkukorviksiin.
 Värjäsin myös luomivärillä huuleni sinisiksi. Oon tykännyt jostain syystä aina sinisistä huulista siitä saakka kun näin sellaiset ekan kerran eräässä näytelmässä, joten halusin päästä itsekin kokeilemaan kyseistä lookia. Aika hypotermiset fiilikset siinä tosin tuli.
                                            Vasemmalta oikealle Allu, Sini ja Eeva

Kaikilla muillakin oli tajuttoman hienot meikit ja asut. Nää meidän illat on siitä ihan parhaita, ettei koskaan tiedä etukäteen, millainen ihminen ovesta astuu sisään.
Normiposetusta:D 



Illan ruoat:2 pizzaa, 3 pussia poppareita, mutakakkua, prinsessaleivoksia, 3 pussia karkkia, 2 pussia sipsejä, pullo limsaa, kaks tölkkiä juissia, dipit... Ja kaikki meni! 

Eevalla oli himocoolit meikit, omat siniset huuleni vähän kalpeni tän rinnalla. Eevan naamassa oli ties mitä timantteja ja glittereitä ja se näytti ihan avaruudelta. 
 Kahentoista maissa me mentiin rantaan katselemaan ilotulituksia ja ottamaan vastaan uusi vuosi.
 Meillä oli myös kolme pakettia tähtisädetikkuja mukana, mutta onnistuttiin polttamaan niistä vaan neljä. Raavittiin ihan hulluna tulitikkuja, mutta ei sitten millään saatu syttymään ainuttakaan. Sateella tais olla osansa, mutta viimeisenä keinona me saatiin onneks pari syttymään, kun käytiin lainaamassa muilta tulta.









 Sini edustaa kotimatkalla:D
Loppuilta me syötiin ja juteltiin ja meillä oli tosi hauskaa! Näytin muuten koko illan siltä, että mulla olis hypotermia. Varsinkin kaikissa rannassa otetuissa kuvissa mun naama on ihan valkoinen:O


Sini ja Allu nukahti joskus kuudelta, mutta mä keikuin Eevan kanssa hereillä aamu kaheksaan saakka. Siinä vaiheessa me naurettiin jo ihan kaikelle ja meillä oli kieltämättä aika hauskaa:D Ja koko uusivuosi kokonaisuudessaan oli tosi ihana, käkätettiin ja juteltiin koko ajan!
Hauskaa uutta vuotta!

26 kommenttia:

  1. Mahtava idea toi pukeutumis teema!:) Pitää ehkä joskus itekkin kokeilla, vaikka mun kavereilta ei ehkä ihan noin upeita luomuksia syntyis:D

    http://haaveidenhelinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. oh my god... :"D
    mut näytetää ihan kännisiltä, nää oli siis mehubileet!! (uskokoon ken tahtoo...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millasiakohan me sitten mahdettais olla kännissä?:D

      Poista
    2. seuraavalla kerralla voisitte kokeilla?;)

      Poista
  3. Ihanaa, ku te ain jaksatte tälläytyy! (: vietin kans uuden vuoden yökyläillen, tosin jumpin päällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha:D No ainakaan ei tarvinnu huolehtia meikkien leviämisestä:D

      Poista
  4. Ihan mahtavat asut teillä kaikilla taas! (:

    VastaaPoista
  5. Hienoi asui ja meikkei. Noi teemat on ihanii!
    Ja me mentii kavereiden kanssa puol 8 nukkuu ;) ei oikeesti väsyttäny sillonkaan ja kaverin iskä heräs sillo xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Ei muakaan silleen kauheesti nukuttanu, ainaki itestä tuntuu aina siltä, että kun valvoo tarpeeks kauan, niin sitten ei enää väsytä. Nukuin sinä "yönä" vaan 5 tuntia, mutta vasta seuraavana iltana väsytti:D

      Poista
  6. Damn, kattelin noit sun vanhempii postauksii ja sul on ehkä ihanin tyyli mitä oon ikinä nähny kenelläkään suunnilleen sun ikäsellä (ainakaan Suomessa). No ei mut oikeesti! Ja tosi hauska toi teema (:

    http://life-is-a-prize.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Kiva blogi ja tykkäsin sun bannerista ja faviconista :) Oot nätti ja hauskan värist huulipunaa :) Tykkäsin kuvista ja ne oli hyvän laatusia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Huulissani on tosin luomiväriä peitepuikon päällä, koska en löytänyt mistään sinistä punaa:(

      Poista
  8. Sulla on ihana tyyli :) Kiva banneri ja näyttää että teillä oli varmaan hauska uusvuosi :) Jään lukijaks!

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. onko tolla tytöllä jolla on pitkät kiharat ja tummat hiukset ni onko hänellä blogia? :)

    VastaaPoista
  10. Sinulle on haaste blogissani:
    http://ifyourememberthis.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehny ton haasteen jo kerran, joten en jaksa uudestaan:D

      Poista
  11. damn ootte niin ihanan näkösiä kaikki ja hei onnee vielä vääähän myöhässä !!:)
    http://pilvilinnaprinssi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Olette todella sieviä kaikki! :)

    VastaaPoista