sunnuntai 3. helmikuuta 2013

My favourite jewelry

Kaikilla pienillä asusteilla, varsinkin koruilla, on tapana hukkua muuhun asuun, joten ajattelin omistaa niille tämmösen pienen postauksen. Tässä on vaan muutama tän hetken suosikeista, lähinnä ne joista tykkään paljon ja mitä käytän eniten.
Tällä hetkellä mulla on pahalaatuinen addiktio kaikkiin ruostuneen värisiin koruihin (etenkin pronssisiin), heti kun vaan näen yhenkin sellaisen, niin tulee heti pakko-saada-oumaigaad-reaktio. Oon aika huono panemaan sille vastaan, varsinkin jos kyseinen juttu on alennuksessa, joten pronssisia esineen muotoisia koruja on tullut osteltua viime aikoina aika paljon. Yllä olevan kiikarisormuksen ostin JC:stä osana "Osta 3 maksa euro!"-tarjousta.

 Avainkorun ja pullopostin oon saanut molemmat lahjaksi. Oikeaan osoitteeseen on kyllä menneet kummatkin, sillä oon käyttänyt noita paljon. 


  
Ja lopuksi kuusikon ainoa hopea yksilö. Riippuvuuttani kuvaa aika hyvin se, että en oo edes ostanut näitä itse, vaan sain ne synttärilahjaksi Siniltä, Allulta ja Eevalta. Mutta nää on ihanat, vähän vaihtelua peruspronssimeininkiin. Pelkään vaan koko ajan näitä käyttäessäni, että ne tippuu ja katoaa jonnekin, sillä näissä on semmonen kierityskiinnityssysteemi, jota käyttää ei-korvareiälliset ihmiset.

Tässä siis omat suosikkini, mistä te tykkäätte eniten?

13 kommenttia: