torstai 28. helmikuuta 2013

Tukholma part 1

Moi! Olin tässä maanantai-keskiviikko välisenä aikana pienellä risteilyllä Tukholmassa kaverini Loviisan ja hänen vanhempiensa kanssa. Tässä ykkösosassa on kuvia pelkästään Helsingistä, vaikka otsikkona onkin Tukholma. Tiedän, logiikka on niin mahtava! Meidän laiva lähti kuitenkin Helsingistä vasta illalla ja me oltiin tultu aamujunalla, joten me ehdittiin pyöriä hyvä tovi Helsingin keskustassa. Ja sama juttu paluumatkalla, laiva saapui satamaan aamulla ja juna Tampereelle lähti vasta illalla. Kumpikin päivä kerrytti kameran muistikortille  aika paljon kuvia, joten aattelin purkaa niitä kuvia tänne. Tästä postauksesta tuli melko ruokapainotteinen, joten osa kakkosessa sitten enemmän shoppailupuolta.
 Ei varmaan oo kauhean vaikeeta arvata, miten kulutin Loviisan kanssa ton luppoajan Hesassa. Noiden kahden päivän aikana tuli kierrettyä Kampit ja Forumit aika perusteellisesti. Eihän me Monkissakaan käyty kuin kolme kertaa...  Tuossa yllä olevassa kuvassa sovitan Monkissa harmaata kukkapaitaa ja farkkuliiviä, joista jälkimmäisen ostin myöhemmin Tukholman Monkista.
 Me käytiin sekä maanantaina että keskiviikkona rautatieaseman vieressä olevassa Vapianossa syömässä, sillä siellä oli niin hyvää ruokaa. Ruuan lisäksi sisustuskin oli tosi hieno, tuolla oli tosi avaraa ja kaunista.
 Maanantaina söin pizzan, missä oli pinaattia ja tomaattia. Ei näytä mitenkään ihmeelliseltä, mutta oli niiin hyvää!

 Keskiviikkona kokeilin Mozzarella-pastaa joka oli sekin ihan järjettömän hyvää. Tykkäsin annoksesta niin paljon, että koitin tehdä samantapaista annosta tänään kotona, mutta siinä missä kokki valmisti tän silmieni edessä alle kymmenessä minuutissa, niin minä onnistuin kuluttamaan valmistukseen aikaa tunnin, enkä edes saanut oikeanlaista koostumusta:D

 Illalla menossa kohti laivaa.
Me matkustettiin edullisilla Viking Linen meno-paluulipuilla, jotka sisälsi aamiaisen buffet-pöydässä. Olin täydellisessä buffetähkyssä puolet matkasta, sillä söin  kahden aamiaisen lisäksi buffeessa vielä illallisenkin. Ei taas vähään aikaan tee mieli hotelli/laiva-aamiaista. Ruuista mulla ei oo kuvia, mutta hyvää oli!
Titanic-pose kannella! Every night in my dreams, I see you, I feel youuu....

Kakkosassa luvassa kuvia sitten sieltä itse Tukholmasta, joten pysykää kuulolla:) 

4 kommenttia: