lauantai 17. maaliskuuta 2012

Ikeassa

Kävi äitini kanssa Ikeaan etsimään kirjoituspöytää, siihen tuolia, päiväpeittoa, mattoa yms. Hakusessa oli vaaleita ja vaaleansinisiä, melko suloisia mutta tyylikkäitä asioita, mutta sellaisia ei oikein tahtonut löytyä. Pastelliväreistä oli ainoastaan vaaleanpunaista ja beessiä, ja ainut kelvollinen kirjoituspöytä oli musta. No, me otettiin sitten se ja siihen sopiva musta tuoli, ja päätettiin yhdistää ne huoneeseen tummalla taululla. Olisin kovasti halunnut Audrey Hebpurnia esittävän kuvan, mutta se oli niin jättimäinen, että ei oikein mahtuisi kunnolla huoneeseen. Päätettiin sitten etsiä joskus jostain muualta joka kiva taulu.

Ikea-kahvilassa söin palan omenapiirakkaa ja kaakaon, ja oli tosi hyvää:) Ehdin kuitenkin jo aloittaa syömisen, joten saatte nyt katsella sitten puoliksi syötyä palaa.
 Ostin myös levyn Ikean omaa suklaata, ja hintalaatusuhde oli kyllä kohdallaan. Sata grammaa maksoi vaan 50 senttiä:D Jo oli vielä ihan kohtuu hyvääkin.
Mutta huomenna sitten lisää niistä huonekaluista ja muista jutuista, sillä äiti ei oo vielä saannut koottua kirjoituspöytää:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti