perjantai 16. maaliskuuta 2012

Keväinen neuletakki:)

       

Sain valmiiksi suloisen vaaleanvihreän neuletakkini, jonka ohjeen löysin uusimmasta Novitasta. Lankoina käytin Rose Mohairia ja Nallea, jotka yhdessä neulottuina muodostivat kauniin utuisen sävyn. Malli oli aika helppo, sillä oon jo aiemminkin tehnyt useita palmikkoneuleita. Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, ja puin sen jo tänään kouluun.

Väri on tosi keväinen, ja aion käyttää sitä valkoisten ja pastelliväristen vaatteiden kanssa. Varsinkin valkoisen mekon kanssa se näyttäis tosi kivalta. Harmi vaan, että kaikessa kesäisyydessään se taitaa olla vähän liian kuuma ja hiostova käytettäväksi +20 asteessa... Mutta kylminä aamuina ja iltoina se suojaa sopivasti viimalta:) Neulepinnassa on tehty tuhansia palmikonkiertoja, jolloin syntyy tälläistä mallineuletta. Väri on kyllä vähän vääristynyt, se näyttää liikaa harmaalta.

Ostin Merletosta suloiset sydämen muotoisen napit neuletakkiini. Koko kaupassa oli enää 6 nappia jäljellä, juuri sopivasti:D Putkilossa oli 5, joten myyjä joutui vääntämään kannesta viimeisen napin.

Mutta söpöiltä ne näyttävät:) Ollessani kaupassa mulla ei ollut neuletta mukana, joten pelkäsin nappien olevan liian valkoiset, joten tavalliseen tapaani pähkäilin aika kauan eri vaihtoehtojen kanssa. Onneksi päädyin kuitenkin näihin, sillä ne sopii yllättävän hyvin neuleen väriin.


Seuraavat valokuvat otti pikkuveljeni, ja musta vähän tuntuu ettei sillä ole tulevaisuutta valokuvaajan ammatissa...  (eikä mulla mallin:D)

 Kaikki valkoiset vaatteet olivat pesussa, joten täytyi tyytyä mustaan.
Paita-H&M
Shortsit-Ginatricot
Salkku-Ginatricot
Rannekorut-H&M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti