maanantai 26. maaliskuuta 2012

Jätskiä ja pitsiä
Tein koulun kässätunneilla neuletyönä kirjoneulelapaset:) En ollut aiemmin neulonut kirjoneuletöitä, ainoastaan muutaman mallitilkun harjoitukseksi. Aluksi jännitin tuleeko lapasista mitään, kiristyvätkö lankajuoksut liian kireiksi ja sotkeentuuko kuvio koko ajan, mutta lopulta onnistuin mielestäni melko hyvin toteutuksessa, ja samaa mieltä taisi olla kässäopekin. Sain nimittäin näistä täyden kympin:)

Ruskean värin valitsin, koska koulun lankavarastossa tai Novitan lankakartassa ei ollut parempia sävyjä, kuten vaaleanpunaista tai muita pastellivärejä. Lisäksi ruskea sopii hyvin ruskeaan talvitakkiini, ja lapaset ovat muutenkin sopivan neutraalit yhdistettäväksi pippoihin ja muihin asusteisiin. Kuviokin oli helpohko ja ruutuminen, joten ruskean sävyt näyttävät hyvältä siinä. Tumma ruskea tuo kuvion kunnolla esiin.

Saatte taas nautti pikkuveljeni ottamista laatukuvista:) 
Paita-JC
Shortsit-Ginatricot
Kaulakoru-Cybershop
Säärystimet-neuloin itse:)

 Nää vaatteet ootte tainneet nähdä aiemminkin, mutta nyt uudella tavalla yhdisteltyinä:)

 Neuloin pitsisäärystimet itselleni syksyllä, ohje on Novitan numerosta kevätnumerosta vuodelta 2011. Tosin sovelsin taas vähän itse, yläreunassa on halkio, joka solmitaan kiinni. Harmi vain, että se on osasyy siihen, että säärystimet tippuvat nilkkoihin koko ajan. Siksi kiinnitän säärystimet kiinni legginsseihi hakaneuloilla:D
 Suloinen koru Cybershopista, sain ton synttärilahjaksi Sindyltä:)
Paidan pitsiä
2 kommenttia: