lauantai 24. maaliskuuta 2012

Keväääät!

 Eilen meille tuli australialaisia vieraita, jotka viipyivät meille yön ja jatkoivat matkaansa kohti pohjoista. Ennen tänne tuloa he olivat olleet englannissa, ja toivat purkin suloisia keksejä, jotka olivat yllä olevassa supersuloisessa rasiassa.

He olivat todella kiinnostuneita suomalaisesta ruuasta, varsinkin ruisleipä ja tekemäni korvapuustit ja pullat herättivät kiinnostusta, eikä toinen heistä ollut koskaan maistanut puuroa.

Tänään olen leikellyt muotikuvia lehdestä:D Rakastan kevättä ja muotia, joten oli ihan pakko poimia parhaat asut ja tuotteet yhteen pinkkaan. Aion sommitella kuvat isolle paperille, ja ripustaa valmiin tuotoksen vaatekaappini oveen roikkumaan inspiraation lähteeksi.

Tämän kevään trendeistä pidän ehkä eniten pitsistä. Varsinkin Ginassa on kivoja pitsipaitoja ja olenkin jo hankkinut kaksi erilaista pitsipaitaa, joista toinen on vaaleanpunainen. Aiemmista päivän asuista löytyvät toki kumpainenkin:) Seuraavaksi haluaisin varmaankin pitsimekon, ja pitsisiä yksityiskohtia sisältäviä vaatteita.Salkut ovat varastaneet sydämeni! Vanhanajan ruskeat salkut sekä nykyaikaisemmat versiot ovat molemmat yhtä hienoja, ja itseasissa haikailin salkun perään jo viime syksynä. Silloin en tosin sellaista löytänyt, mutta nyt kaupat onneksi pursuilevat niitä. Omistan toistaiseksi vain yhden sellaisen, mutta mieli tekisi ostaa useampia eri väreissä.

Takaisin pinnalle tulleet pastellivärit ovat aivan ihania, mutta hieman hankalia yhdisteltäviä, sillä koitan välttää asuja, joissa on liikaa vaaleanpunaista, minttua ja muuta. Mutta valkoiseen, mustaan ja muihin niihin sopiviin väreihin ne näyttävät tosi kivoilta, ja haluaisin kovasti pastelliväriset chinot ja farkut.Ja tietenkin korkea vyötärö on edelleen ihana, mitä jo aiemmin hehkutinkin:)

Tässä siis omat henkilökohtaiset suosikkini, mistä te tykkäätte?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti