tiistai 13. maaliskuuta 2012 Olis niin helppoa olla kissa, kun tarvis vaan syödä, nukkua ja pestä itseään. Kattokaa ny ku Hermionekin  viettää kissanpäiviä!
Paita-H&M
Farkut-Only
Rusetti.-Ginatricot
Korvikset (jotka ei kylläkään näy)-Ninja

Olen hulluna korkeavyötäröisiin farkkuihin, shortseihin ja hameisiin! Ihastuin jo viime kesänä erilaisiin shortseihin, joita oli esim.Ginassa:

Varsinkin tollaset, missä on monta nappia tai nappilistat, on vieneet mun sydämen.  Omistan 2 korkeavyötäröiset farkut, yhdet shortsit ja kaikissa hameissani on korkea vyötärö, ja haluisin vielä lisää varsinkin erilaisia shortseja. Tähtäimessa onkin beessit tai valkoiset housut kesäksi (ja talveksi legginssien kanssa).

Noi päivän asussa olevat farkut on mun lempifarkut, ja niiden lisäksi mulla on yhdet nappia matalammat housut. Ne on tosi monikäyttöset, sillä voin käyttää niiden kanssa kaikkia lyhyempiäkin paitoja, ilman että maha näkyy. Ne saa myös jalat näyttämään pidemmiltä ja on paljon söpömmät ja tyylikkäämmät kuin normaalit farkut. Ainut huono puoli noissa on se, että korkea vyötärö löystyy hieman käytössä, joten ne ei oo enää ihan istuvat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti