sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Onnea äitienpäivänä kaikille äideille, varsinkin omalleni:) Valmistin kakun aamua varten jo eilen, ja tänään koristelin sen kermavaahdolla ja karkeilla.
 En löytänyt keittiön kaapista pursotinta, joten reunat jäi vähän epäsiisteiksi:D Sydänmarmeladikarkit ja ranskalaiset pastillit onneksi vetää sopivasti huomiota puoleensa, ihan hyvinhän tää kondiittorin virka hoituu?
 Täytteeksi laitoin pelkkää mansikkahilloa, sillä kermavaahtoa inhoava pikkuveljeni kielsi. Se sano, että vois syödä kakkua, jossa ois kermavaahtoa vain päällä ja sivuilla, mutta tääkään ei kuitenkaan kelvannut veljeni armottomille makunystyröille...

 Ihana äitienpäiväsää tänään, aurinko paistaa ja mä olen ollut puolet päivästä ulkona:) Kuvitella, että eilen oli tosi kylmä ja vettä satoi taivaan täydeltä.

 Hermionekin rakastaa lämpöä ja aurinkoa, se vinkuu koko ajan ulos. Aika nautinnollisen näköistä touhua:)


 Piirtelin ulkona meidän pihakoivua ja linnunpönttöä:) Luulin, että siellä ei vielä asuisi ketään, mutta kesken piirtelyn sieltä tupsahtikin lintu ulos. Ja turha edes kysyä ihmiseltä, joka ei erota harakkaa variksesta, mikä lintulaji siellä pöntössä asustaa:D


Pitsipaita-Ginatricot
Toppi-Ginatricot
Kaulakoru-Seppälä
Housut-Zoey.m
Vyö-Only
Rusetti-Glitter
Kengät-Vagabond

 Aamulla vetäsin aika tummat, mutta ohuet uudet housuni jalkaan, ja yhdistin ne vaaleanpunaiseen pitsipaitaan. En oo käyttänyt sitä pitkään aikaan, se valkonen on jotenki vaan vähän kivempi.  Mutta tässä on kyllä kiva väri, jota löytyy myös kaulakorusta ja rusetista. Ulkona vetäsin tohon päälle vielä neulomani blingblinghihattimen, sillä auringosta huolimatta tuuli ei sallinut t-paitakeliä. Mutta kyllä sekin kohta koittaa:)


5 kommenttia:

 1. Vähän sä oot hyvä piirtämään :O

  VastaaPoista
 2. yli hieno kakku ja muutenki tosi kivoja kuvia(: + oot äly hyvä piirtään!(:

  http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vähä ihana kakku ja vähä osaat hyvin piirtää ~♥
  t.uusi lukijasi ;)

  VastaaPoista