lauantai 26. toukokuuta 2012

Ankatkin uskaltaa uida, mutta sä et

Avasin tänään rantakauden ja heitin samalla vanhan talviturkkini pois! Vesi oli vielä tosi kylmää, mutta kyllä mä uskaltauduin kastamaan itteni päätä myöten:) Pikkuveli oli kyllä sitä mieltä, että ankat on paljon rohkeampia: "Ankatkin uskaltaa uida, mutta sä et."

 En oo hankkinut tänä keväänä uusia biksuja, viime vuotisilla ginatricotin alebikineillä mennään. Aika tavallisethan noi on, mutta väri on kiva ja hintaa oli sillon vain yhteensä 6 euroa:)
 Ennen uintireissua olin äitini kanssa Ideaparkissa shoppailemassa. Ostin tavallisia pinnejä, sillä edellisestä pinnipaketista on jäljellä enää 2. Mihin ne aina hukkuu? Sama juttu pompuloiden kanssa, vaikka ostais kolmekymmentä niin parin viikon päästä niistä on hyvällä tuurilla jäljellä viis:D

Mukaani tarttui myös kukkakuosia oleva tuubitoppi, tosi hyvä hankinta kesäks:) Varsinkin superkuumina päivinä (tule kesä, tule!) sopivan kevyt vaate. Mutta kuosin takia mä tän ostin, se oli niiiin ihana, etten voinut vastustaa!

En muistanut ottaa kameraa mukaan Idikseen, joten Pancho Villassa syödyn Kanahampparin ja Ciao-kahvilan herkkujätskien kuvat jäivät nyt väliin:( Sen sijaan mä esittelen teille maailman parhaan pakasteruoan: Pirkka sushit! Ne on yllättävän hyviä pakasteiksi, ja maistuu lähes samalle kuin ravintolassa.
Söin niitä tänään päivälliseksi, nam!

1 kommentti:

  1. Sulle on haastis mun blogissa :)

    www.ruusujaxrusetteja.blogspot.com

    VastaaPoista