maanantai 7. toukokuuta 2012

Blingblingpitsikynnet

Lakkasin taas uudet kynnet, kun lauantaina tehdyistä vaaleanpunaisista lakkauksista irtoili kaikki koristeet. Olin vieläpä tökännyt ne suoraan värilakkaan, joten kun timantti lähti, paljastui sen alta komea, lakaton aukko... Ei kovin kauniin näköistä, joten revin loputkin koristeet irti ja lakkasin uudet.

 Tällä kertaa yhdistin Konad-tekniikan ja blingblingit. Käytin laatalta m57 kahta eri kuviota, ensin laitoin vinottain verkkokuvion puolelle kynttä ja sitten lisäsin mustan pitsin sen reunaan. Oon tehnyt samanlaiset aiemminkin, mutta uutena juttuna oli nää timangit:) Niiden kiinnityksessä tosin oli vähän ongelmia. Tällä kertaa kiinnitin ne vasta päällyslakkaan, jotta välttyisin tällä kertaa lakattomilta aukoilta, mutta se ei käynytkään ihan niin näppärästi. Kun levitin Dependin lakkaa Konad-kuvioiden päälle, ne ottivat ja levisivät muodottomiksi väriläiskiksi!:OOO
 Sovitaanko, että tää on ainoastaan taiteellinen? Pitäis varmaan hankkia Konadeille tarkoitettu päällylakka, joka ei sotke kuvioita. Sain kuitenkin haluamani koristeet kiinni melko siististi, kun laitoin päällylakkaa vain pienen pisteen kuvion ulkopuolelle kohtaan, johon halusin timantin. Harmi vaan, että nyt en saa nauttia suht kivasta lopputuloksesta niin pitkään, kun uusi päällyslakka ei sovikaan kuvioille:( Mutta muuten aika onnistuneet kynnet:)

3 kommenttia:

 1. Ihanat! Miten toi laatta juttu toimii, ja paljonko maksaa?

  VastaaPoista
 2. Sairaan ihanat! Voitko joskus tehdä postauksen jossa esittelet mistä saa kaikkia ihania kynsilakkoja ja koristeita ja jos teet itse koristeet miten ja jne :) ?

  http://nikitajatiiau.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. aivan äly hienot kynnet! (:

  http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.com/

  VastaaPoista