perjantai 27. huhtikuuta 2012

Butterfly

Varoitus:Seuraavat kuvat on laadultaan ihan järkyttäviä! Äiti ei suostunut enää lähtemään ulos kuvaamaan, joten vyöryttäkää syyt sen niskoille:) 

 Tänään vähän tummempi asu, halusin korostaa hametta muuten yksinkertaisilla vaatteilla. Muuten ehkä kuolisin mustaan tylsyyteen, mutta perhoskaulakoru (joka ei tosin erotu kunnolla pikselöityneestä kuvasta) piristää:) Se on kivan herkkä ja kevyt, mutta silti tarpeeksi iso ja massiivinen. Perhosista muuten tuli mieleen, että oon jo nähnyt kaksi perhosta tänä keväänä:) Toinen oli sitruunaperhonen, toisesta en oo ihan varma.

Mutta luontoäidin tekeleistä takaisin muotiin ja tähän ihanaan hameeseen:) Hankin tämän hamosen viime syksynä Monkista ollessani Hesassa ja oo käyttänyt sitä aika paljon. Helma vaan laskeutuu niin ihanasti ja pitää ryhtinsä, eikä lässähdä alas vaikka kuinka yrittäisi. Melkein kaikki leveähelmaiset hameet kaupoissa on aika ryhdittömiä, valuu vaan vyötärökaitaleelta suorina alaspäin helmaan saakka. Oon nähnyt paljon samantyylisiä hameita ja sovittamaankin oon rohkaistunut muutamaa, mutta tosiasia on vaan se, että tää on niistä kaikista paras! Napit edessä ja sydänprintti on vielä se kuuluisa piste i:in päälle, kannatti todellakin sijoittaa tähän puoli vuotta sitten:)

Kaulakoru-Accessorize
Toppi-Ginatricot
Hame-Monki
Salkku-Ginatricot

1 kommentti:

  1. Rakastuin tohon hameeseen! Oon ettinyt ton tyylisiä hameita pitkään, vaan eipä oo löytynyt oikein mistään.

    VastaaPoista