lauantai 28. huhtikuuta 2012

Mariannematikkaa

Oon viime aikoina päässyt lakujen makuun, kun äiti toi Helsingistä jättimäisen 600g:n Mariannelakupatukkapoksin, jossa on yhteensä 30 lakupötköä:) Oon selvästikkin lahjakas matikassa, osasin laskea montako 20g lakua mahtuu 600g pakkaukseen! Nyt mä sitten oon laskenut, montako lakua oon syönyt, jotta voin tehdä valituksen Fazerille, jos luku ei täsmää. 

 Ja siinä lakunsyöjä nolona, on ahminut jo 18 lakupötköä, joista tosin 4 annettu muille ihmisille. Eli perjantaina saanut 99% tarvitsemastaan sokerimäärästä.

Ja tää varmaan kiinnosti ihan mielettömästi teitä kaikkia:D Toi Marianne-pakkaus oli vaan niin hieno, että oli pakko ottaa siitä kuva. Sen verran harvoin sitä saa hienoja ja isoja karkkipaketteja.

Paita-Only
Shortsit-Ginatricot
Sormus-Only
Sydänpinni-Glitter
Kaulakoru-Kalevalakoru
Legginssit-Seppälä
Kengät-K-kenkä

Päivän asu ei sentään liittynyt Marianne-kuosiin, vaikka on mulla ihan oikeasti kyseinen punavalkovinoraitapaita kaapeissani. Mietin kyllä pitkään, että tulis aika hauska postaus, mutta olin enemmän pilkkufiiliksellä. Pyrin muutenkin nyt käyttämään kaikki mun tummat vaatteet läpi, sillä kohta ne jää kesätauolle. Ihan vielä kukat, pastellit, rimpsut ja röyhelöt eivät ole vallanneet mun mieltä, mutta kohta se tapahtuu. Odottakaa vain, sitten pitsit ja pilkut ei saa hetken rauhaa.

2 kommenttia:

  1. Lakut on niin parhaita! Ei kauaa vanhenis tuollanen boksi meiän taloudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, en tajua miten jotkut ulkomaalaiset voi vihata niitä:D Ja täytyy myöntää, että noi kaikki on jo syöty:D

      Poista