tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ei pöllömpää pitsiä

 Kiharsin aamulla tukkani korkkiruuveille. Ennen hiusten leikkuuta lyhyiksi kihartelin suortuviani tosi usein, yleensä ysin ja kympin aamuina kun oli aikaa:) Oon jäänyt kaipaamaan rakasta ystävääni korkkiruuvirautaa, joten väänsin tukan tötteröille. Se käy nyt huomattavasti nopeammin, ainoastaan takaa homma oli aika haasteellinen. Siellä hiukset on mielettömän lyhyitä, noin 5-10 senttiä, joten sieltä en saanut ees kunnolla kiharrettua. Mutta ihan hyvin kikkarat istuu lyhyempäänkin tukkaan:)


Loman jälkeen oli taas pakko päästä katsomaan kauppojen uudet tuotteet ja alennukset, joten käväisin koulun loputtua parissa.
 Ginassa oli paljon koruja alennuksessa, ja tällänen söpö pöllökoru liihotteli mukaani:) Hukkasin n.vuosi sitten vanhan pöllökorun, joten oli pakko ostaa uusi sen tilalle. Pidän ehkä enemmän niistä perinteisen mallisista mikä vanhanikin oli, ne vaan on niin söpöjä! Mutta kyllä tääkin on tosi hieno, riipukorujen sarjani sai jatkoa. Oon selvästi jumittunut käyttämään paria tiettyä, (avain ja sydän on tulleet teille tutuiksi) niin pääsee taas välillä vaihtelemaan:)

Ja pitäis jaksaa lukea äikän sijamuotokokeeseen... Toi lause kiertokirjassa sijamuotoaukeamalla on kyllä niin totta, voiko tylsempää olla kuin äidinkielen kielioppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti