maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sydänsukat

Toivottavasti ootte nukkuneet tän lyhyen pääsiäisloman aikana paljon, Hermione on ainakin päässyt unien makuun ja pääsi myös komeilemaan äitini synttärikorttiin. Tosin otin mallia kuvasta, joka on otettu joskus 2-3 kuukauden ikäisenä, joten Kassu on päässyt jo vähän kasvamaan siitä:) Tänään siis oli äitini virallinen syntymäpäivä! Lahjaksi neuloin villasukat. Tuli vähän kiire, kun lauantaina aloitin luomaan silmukoita, mutta sain onneksi ajoissa valmiiksi.

Leivoin myös kääretortun. Aika epäsiisti ja kauhean näköinen se on, mutta hyvältä se maistu^-^ Puolissa paloista on perinteistä torttutäytettä, mutta toisiin laitoin appelsiinimarmeladia. Pikkuveli ei voi sietää kermavaahtoa tai mitään sen tapaistakaan, joten oli pakko tehä tämmönen ratkaisu:D Ja herkut katos aika äkkiä parempiin suihin, oli nähtävästi onnistunutta:)

Ja huomenna pitäis taas jaksaa mennä kouluun... Jakso vaihtu just ennen pääsiäislomaa, eikä uudessa lukkarissa oo mitään kehumista. Seuraavat kolme päivää on pelkkiä lukuaineita, kaikki taideaineet on koottu kahdelle päivälle. Tylsää... Lisäksi tuun kuolemaan neljänä päivänä viikossa nälkään, sillä koulu alkaa noina päivinä kahdeksalta ja ruokailu on vasta puol kastoista. Onneks kuitenkin perjantain kympinaamu säilyi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti