torstai 12. huhtikuuta 2012

New jeans:)

 Ostin eilen Vero Modasta uudet farkkushortsit, tietysti korkeavyötäröiset. Tykästyin näihin heti nähtyäni nää tiistaina, ja päätin odottaa keskiviikkoon jotta voin kinuta äidiltä vähän rahaa:D Sain vitosen näihin 35 euron shortseihin, joten kolmekymppiä ei ollut enää niin paha hinta maksaa itse. Tosin perjaatteessa maksoin paljon enemmän, sillä hukkasin luokkasormukseni kyseisellä matkalla! Otin sen epähuomiossa pois sovituskopissa, ja sinne se sitten jäi. Olin jo bussissa matkalla kotiin, kun tajusin sormuksen puuttuvan. Jäin pois linja-auton kyydistä, ja kävelin takaisin Vero Modaan etsimään sitä. Tarkastin kaikki sovituskopit ja mahdolliset tuolinaluset yms. ja kysyin kassaltakin, mutta en löytänyt sitä:( Joku oli kai ottanut sen ollessani poissa. Harmittaa tosi paljon, olisihin halunnut säilyttää sen muistona vanhasta luokasta. Pala metalliahan se vain on, mutta silti.


 Mutta sitten takaisin mun uusiin ihaniin shortseihin. En omistanut ennestään farkun värisiä farkkushortseja, jotenkin pinkit tai mustat vie aina voiton tavallisista, joten nää tulee tarpeeseen. Ton värisiä en olisi muuten ostanut, mutta ihastuin korkeaan vyötäröön, nappeihin ja juuri oikeassa kohdassa oleviin tikkauksiin. Vyötäröltä nää vois olla aavistuksen tiukemmat, mutta ainakin mahtuu paita kunnolla housuihin:) Varsinkin kesällä kiva yhdistää vaalean värisiin vaatteisiin ja kukkaprintteihin ja muuhun söpöön. Sopii siis melkein kaiken kanssa, ja varsin hyvä perusvaate kuumina ja laiskoina päivinä.

Aamulla kiireessä ja muutenkin shortseja korostaakseni vetäsin vaan kaapista mustan t-paidan housujen seuraksi ja korurasiasta poimin uuden pöllökoruni piristykseksi. Liilat Converset toi asuun vähän väriä, asfaltitkin on taas toipuneet viime viikkoisesta lumimyräkästä, joten conssit ei joutuneet kärsimään:) Tosi yksinkertainen asu mulle, mutta ei aina voi pynttäytyä viimosen päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti