sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Tiramisua
Mekko-Spirit Store

 Toi mekko on yks mun suosikeista, ostin sen joulujuhlaa varten syksyllä. Näyttää ihanan keveältä päällä, ja saa tuntemaan ittenssä tosi siroksi. Käsittääkseni näitä myytiin jo kesällä Spiritissä, ja edelleenkin löytyy kaupan hyllyistä... Aina vaan printissä olevat punaiset rusetit ja söpöt hihat pilkistää rekistä, mutta ei sillä että se haittaisi:)   Helma on vähän lyhyt ja huonosti tehtyjä siksakkeja piti korjata tänä aamuna, mutta ei sekään haittaa:)

 Äidilläni (vasemmalla:D) on huomenna synttärit, joten mentiin ulos syömään merkkipäivän kunniaksi.

 Grand Hotel Tammerin alakerrassa oleva italialainen ravintola Trattoria toivotti meidät tervetulleiksi ensimmäisestä pääsiäispäivästä huolimatta:)
Aluksi meille tuotiin perinteinen leipäkori, minkä sisältö ei ollut niinkään traditionaalista. Jotain italialaista kai? Leivät oli aika kosteita ja tuntuivat jäävän suuhun kiinni, mutta loppua kohden siihen tottui. Ihan hyvää, mutta ehkä se tavallinen leipä on kuitenkin parempaa.


Pikkuveli halus alkuruoaksi jättikatkarapuja, joten syötiin tuo pikkuinen annos puoliksi. Katkarapujen rinnalla oli kaikenlaisia sörsseleitä, joista en oo ihan varma mitä ne oli. Mutta ihan hyvältä ne maistui:)
 Pääruoaksi tilasin Mozzarellapizzan. Syöminen oli vähän hankalaa, sillä lätty oli isompi kuin lautanen! Oli aika haasteellista leikata, kun toinen pää pitsasta roikkuu yli lautasen. Mutta hyvääkin tää oli, rakastan mozzarellaa. Lisäksi pizzan päällä oli maa-artisokkaa ja miniluumutomaatteja.
 Sokerina pohjalla oli Tiramisua, joka oli kokin oma sovellus. Alla kakkuosuus, sen päällä vaahtoa ja ylimpänä kaakaojauhetta. Muuten tosi hyvää, mutta kaakaojauhe päällä yskittää aika pahasti...

Aurinko paistoi taas, ja onneksi lumetkin on alkaneet sulaa ja asfalttikin pilkistää kinosten alta:) Oli siis syytä hypellä portailla idiootin näköisenä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti