sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Prinsessakynnet

 Lakkailin tänään uudet kynnet punaisten tilalle, tällä kertaa vaaleanpunaiset versiot. Alla oleva vaaleanpunainen on Oriflamen, muistaakseni Pop glam-sarjaa. Kyseisessä lakassa ei oo kyllä väriä nimeksikäään, omat kynnet kuultaa alta neljänkin kerroksen jälkeen:D Pelastin tilanteen peittämällä kynnen valkoisen osan vinosti Sinfulcolorsin vaaleanpunaisella blingbling-lakalla, jonka ostin New Yorkista kahdella dollarilla, ja täytyy myöntää, että hintalaatusuhde on aivan loistava! Paras kimallelakka, mikä mulla koskaan on ollut:) Erottaakseni blingit kunnolla tavallisesta lakasta laitoin Konad-kuvion melko samaan tapaan kuin niissä violeteissa kynsissä. Ja aika prinsessathan näistä tuli:D

6 kommenttia:

  1. Tosi ihanat!:)

    Kato mun blogi jos vaa haluut http://iivikiivi.blogspot.com/
    !!

    VastaaPoista
  2. Ihunat c: Mistä ostat noita konad-kuvioita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Oon ostanut noita laattoja Stockmanneilta, Tampereelta ja Hesasta, mutta jälkimmäisessä on parempi valikoima:) Ja tietty niitä voi ostaa kaikista nettikaupoista:)

      Poista
  3. sulla on ihana blogi käy kattoo munki blogi ps ihanat kynnet


    comewithlois.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet! :) Mikä tää kyseinen Konad-laatta oli? Siis se sen numero tai se... :) Sun blogis on muutenkin tosi kivan oloinen!

    Käy toki vilkaisemassa munkin blogia, jos jaksat :)
    http://hitthelights-s.blogspot.com/

    VastaaPoista