perjantai 13. heinäkuuta 2012

Derppailua ja shoppailua

Käväsin tänään hyvän kaverini kanssa Veskassa. En ollu käynyt siellä aikoihin ennen tätä päivää, viimeks kävin piipahtamassa joulualessa ja palasin nyt sitten kesäalennusmyynteihin. Käynti on vaan jäänyt vähemmälle, sillä keskustassa kaikki on kätevässä setissä yhdessä paikkaa. 
 Haha, äkkiä sisälle shoppailemaan! Veska on tosi pieni paikka, eikä liikevalikoimakaan oo kovin kattava, mutta siellä on mukavan rauhallista shoppailla. Ei kilpailua aletuotteista, ei jonoja sovituskoppeihin, eikä ahdistavaa ihmispaljoutta.
Erittäin tärkeä ja oleellinen ruishampurilainen.

 Veskasta mukaan tarttu pikkuostoksia, näiden kynsilakkojen lisäksi ostin myös meikkisieniä ja hauskat pilkulliset sukkahousut. Oon jo pitkän aikaa tarvinnut kunnon valkosta ja mustaa  kynsilakkaa, joten päätin kokeilla voisiko Mavalaan luottaa tässäkin tapauksessa. Valkosista sävyistä oli jäljellä ainoastaan vaaleita helmiäissävyjä, joten jätin sen sitten ostamatta, sillä mulle kunnon peittävyys on kaikki kaikessa. Näiden tuikitarpeellisten ostosten lisäksi hetken heräteostoksena euron maksanut koristelulakka. Mua huvitti kokeilla toimisko tommonen, joten nakkasin ostoskoriin punaisen alelakan. Ei yllä mun lempisävyksi, mutta kyllä sitä voi käyttää.
 Päivän asu oli tämmönen, vetäisin ylle taas vaihteeksi jo varhain keväällä hankkimani nuden mekon, jonka pitkäaikaisemmat lukijat luultavasti varmaan muistaakin. Toi paksu trikoomateriaali on vähän kuuma, joten reilusti yli kahdenkympin säillä en oo sitä käytellyt. Nyt kuitenkin oli sopiva ilma, joten vetäsin sen seuraksi olkihatun päähän ja kultakellon kaulaan. Kello on mummuni vanha, mutta se toimii yhä! Aika hauskaa, että niitä näkyy edelleen kaupoissa, mutta vaan vähän ruostuneempina versioina.
Mekko-H&M Salkku-Ginatricot Hattu-Global accessories
 Täytyy muuten esittää tosi suuret kiitokset mun kaverille, sillä se räpsi asukuvat musta hienolla Nikonin järkkärillään ja lähetti ne facen kautta tänne teidän nautittaviksenne.
Aina yhtä kauniit me
Nää kuvat on muuten tosi hyvälaatusia, kiitos kuvaajalle:) Rupes muuten heti tekemään mieli omaa järkkäriä. Täytyis varmaan säästää "vähän" rahaa...
Pari hauskaa kuvaa Hermionesta, eikö teistäkin toi oikealla olevan ilme muistuta vähän Sauli Niinistöä?

4 kommenttia:

 1. tää päivä, sä, ja hermioneniinistö on kyllä kaikki ihan mahtavia !!:)

  VastaaPoista
 2. ihana asu (:

  - http://vaikkamitakaikkea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Taitaapa munkin tästä ruveta säästämään järkkäriinxD Ja ihana asu!!:3

  http://endlessdreamsfrostie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. mäkin voisin opetella lakaamaan oikean käden kynnetkin :D

  VastaaPoista