torstai 12. heinäkuuta 2012

Nuttura-addiktio

Tämän päivän asu synty pitkälti sen pohjalta, että en malttanut odottaa valkoista toppia saapuvaksi pesukoneesta, jotta sen olisi voinut laittaa tuon ohuen paidan alle. Mun oli pakko päästä käyttämään sitä, joten laitoin alle mekon topin sijasta. Ihan kivastihan tuo toimii ja mekossa on vieläpä vähän samoja sävyjäkin kuin tuossa paidassa.
Paita-Only Mekko-Carlings Salkku-Glitter Kengät-Vagabond
Kuten huomaatte, päätin tehdä mun asukuvista kollaaseja, jotta saan postattua enemmän kuvia pienemmällä tiedostokoolla. Laatu vaan musta jotenkin vähän mättää, vaikka otin kuvat jalustalla. Ehkä mun pitäis sittenkin pyytää jotain muuta käyttämään sitä kameraa, eikä räpsiä itse itsestäni kuvia itselaukaisimella. Musta jotenkin tuntuu että se vois auttaa  ja olishan se melko lailla nopeempaakin.
Oon muuten ihan koukussa tohon mun nutturaan, en ymmärrä mikä siinä nyt on niin hienoa. Oon kammannut joka aamu automaattisesti (mutta huomaamattani) hiukseni korkealle poninhännälle ja vääntänyt nutturan siitä lähtien, kun sain hiusdonitsin tehtyä. Se on vaan niin nopeeta väkertää, pakko myöntää, että oon aika laiska. Mutta puolustuksekseni täytyy sanoa, että oon katellut youtubessa kaikkia kivoja hiusvideoita ja oon aatellut kokeilla muutamaa kampausta. Mutta ehkä mä vielä pari päivää majailen turvallisessa nutturassa...

2 kommenttia:

  1. mä tykkään niin tästä sun blogista, oon ollu vasta hetken sun lukijanas ja siinä ajassa oon rakastunu sun blogiisi ! :)

    http://fiudeh.blogspot.fi/

    VastaaPoista