lauantai 14. heinäkuuta 2012

Sata ihanaa lukijaa


Jee, sain eilen sata lukijaa täyteen! Oon tosi iloinen ja positiivisesti yllättynyt, sillä aluks aattelin, että kukaan ei ois kiinnostunu mun blogista. Teitä on kuitenkin vastoin kaikkia odotuksiani tullut oikein roppakaupalla. Jos teidät kaikki järjestettäisiin riviin, siitä tulisi aika pitkä ja kouluunkin teistä voisi koota viisi erillistä luokkaa. Joillain suosituilla bloggaajilla on tietysti tuhansia lukijoita, mutta kun sitä aattelee, niin satakin on loppujen lopuksi aika hyvin.

Aattelin juhlistaa tätä jonkinmoisella erikoispostauksella, kuten vaikka huone- tai meikkipussipostauksella. Oon jo melkein päättänyt esitellä teille mun vaatekaapin ja vähän sen sisältöä, mutta kertokaa vaan, jos teillä on päässänne jotain loistavia ideoita tän postauksen aiheeksi. Ja jos vaatekaappipostaus käy, niin ehdotelkaa jotain kategorioita (kuten eniten käytetyimmät, omat lempparit, inhokit jne.) joista haluaisitte nähdä vaatteita, niin toiveenne todennäköisesti toteutuu. Joten ideoita vaan tännepäin!

12 kommenttia:

 1. tee se closet tour vaatekaappipostaus!:D

  VastaaPoista
 2. Onnee ! c: vaatekaappi- tai meikkipostaus (--:
  Partofmejade.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. vaatekaappi postaus. ehkä jos suostuiset tekeen sen videopostauksena :3

  http://momenst-in-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vaatekaappi postaus kannatan! :))

  VastaaPoista
 5. vaatekaappi postaus videona :33

  VastaaPoista
 6. huonepostaus!! Ja tää sun blogis on super hyvä!
  - http://vaikkamitakaikkea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. vaatekaappi postaus!^^

  http://endlessdreamsfrostie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. videopostaus omasta huoneesta tai vaatekaapista ja kerrot siinä videossa mistä vaatteista tai huoneen ominaisuuksista pidät ja et pidä:)

  VastaaPoista