sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ruokaa...

 Kävin tänään perheineni syömässä Tillikassa pikkuveljeni synttärijuhlalounasta. Pääruoaksi tilasin listalta tarte tatin-tyylisen piiran sienillä ja karamellisoiduilla sipuleilla. Kun annos saapui pöytääni, niin mä luulin aluksi saaneeni jättimäisen kasan pelkkää sienisipulimössöä, mutta koko keon alta paljastui pikkuinen piirakkapohja. Mutta kaikesta sieni- ja sipulipaljoudestaan huolimatta se oli oikein hyvää.
  Vasemmalla on jo tutuksi tullut tummaa suklaata oleva suklaakakku vaniljajäätelöllä ja marjakompotilla. Söin saman annoksen viimeksi ollessani täällä, hyvää se oli tiestysti edelleenkin, mutta kakun koko oli selvästi kutistunut. Perinteisen kakkuviipaleen pää puuttui kokonaan, mutta ehkä kakku oli sitten paksumpi kuin aiemmalla kerralla. Pitää varmaan vertailla kuvatodisteita...
 Kuvatodisteita (mutta jälleen hieman kehnoja sellaisia. Sovitaanko, että kökköys on joku hieno efekti?) on myös päivän asusta, sillä verhouduin jälleen yhteen lempimekoistani. Mekko on ostettu joulun alla Spirit Storesta, mutta aika hassua, että näitä myydään siellä edelleenkin. Lisäksi näitä täsmälleen samaisia mekkoja löytyy myös Cybershopista, mutta vaan pinkkimustina.
 Kaupungilla aika moni myös tähyili huolestuneena helman pituutta, varsinkin jotkut mummot katteli "mihin tää maailma on menossa"-ilme kasvoillaan. Mutta eihän ne voineet tietää, että mulla oli luottoshortsini mekon alla. Se on itseasiassa aika kätevä keino, voi huoletta käyttää lyhyttä helmaa ilman legginssejä ja pelkoa, että tulee paljastaneeksi vähän liikaa.
Helmikaulukseni pääsi myös vihdoista viimein käyttöön ja se toimi aika kivasti ton mekon kanssa. Useisiin mun asuihin se on ollut jotenkin vähän liian tumma, mutta tähän mekkoon se sopi oikein hyvin. Kuvissa se on vähän vinossa, mutta ei se haittaa!

Ja päätin tehdä sen vaatekaappipostauksen mitä olin alunperin kaavaillutkin, vaikka huonepostauskin sai kovasti kannatusta. Aattelin vielä lykätä asuinpaikkani esittelyä, sillä mun pitäis vielä hommata sinne jotain pieniä sisustuselementtejä, jotta olisin täysin tyytyväinen siihen. Mutta vaatekaappiini pääsette kurkistelemaan todennäköisesti huomenna tai heti kun saan kuvat otettua.

3 kommenttia:

  1. Hei mekin käytiin tillikassa syömässä sillon ku oltiin tampereella viimeks :D Oli kyllä hyvää ruokaa ja se itse tehty kinuskikastike, ah <3

    http://beforeandafter-oona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Huomenna Tampereelle oisin lähdössä. :D Saas nähdä ajaudunko mäkin tohon tillikkaan syömään!

    VastaaPoista