perjantai 20. heinäkuuta 2012

Saleshopping

 Kävin tänään mun kaverin, Allun kanssa Ideaparkissa shoppailemassa. En oo käynyt sielläkään maailman aikoihin, kun se on epäkätevästi niin "kaukana" eikä sinne pääse kaupungin busseilla, vaan pitää maksaa vitosen per suunta. Siellä on kuitenkin aina mukava käydä, sillä kaikki sopivasti yhessä pakkauksessa ja tälleen arkipäivänä siellä ei ollut yhtä paljon väkeä kuin normaalisti.

Unohdin ihan totaalisesti ottaa kuvia tästä upeasta tuhlaustaivaasta, mutta tossa nyt sitten se koko reissun kuvasaalis: Mun suklaadonitsi ja Allun suklaamuffinssi!

 Mutta tää kuva kyllä tiivistää kaiken oleellisen, Ale ja Accessorize. Ainoastaan Ideaparkista löytyy täältä päin Accessorize, joten en pääse sinne kovin usein, mikä on harmi, sillä siellä on niin kivoja juttuja. Tykkään hypistellä niitä kaikkia ylihinnoiteltuja koruja ja laukkuja, ne on niin hienoja!
 Tän hameen ostin JC:ltä -75%, elikkä sain 25 euron hameen kuudella eurolla. Aika hyvä löyty, isoin aleprosenttilöytö joidenkin pikkukorujen lisäksi tähän mennessä. Tykkään tosi paljon tosta kankaasta ja sen pinnasta, kaikessa yksinkertaisuudessaan se on jollain tapaa tosi söpö. Lisäksi toi koko on XXS, joten toi vyötärökuminauha on sopivan kireä, ettei ala heti lörpöttämään.
 Nää kaikki loput ostokset onkin sitten sieltä Accessorizestä, kaikki samaan aleprosenttiin -70. Tällänen nätti, hieman ruostunut ruususormus makso jotain pari-kolme euroa.
 Ostin vasta nyt tän kesän aurinkolasit, oon siis koko kesän siristellyt silmiäni lasien puutteessa auringonpaisteessa ja siristellyt vielä vähän silmiäni kaupassa niitä täydellisiä aurinkolaseja etsiessa, mutta en löytänyt tätä ennen hyviä. Melkein kahenkympin pilkulliset rayban-malliset lasit makso enää vähän päälle vitosen.
Ja viimesenä tosi söpö kukkakuvioinen reppu. Tää oli kans oikee superlöytö, sillä se makso vaan kolmetoista euroa (huonoa onnea!:<) ja alkuperäishintaahan olis ollut se neljäkymmentäviisieuroa. Laskeskelin muuten tässä, että säästin lähes seitsemänkymmentäviisi euroa, sillä kaikki tää kama ois maksanut normaalihintasena melkein satasen. Mutta nyt sain ne kaikki reilulla kahellakytäviidellä eurolla. Mutta tiestysti eniten ois säästänyt olemalla ostamatta yhtikäs mitään. Oon muuten kauheen tarkka rahankäytöstä, kuten noista kaikista jatkuvista laskeskeluista näkyy. Kaikki mun kaveritkin aina hermostuu mun harkitsemiseen kaupassa, kerran Sindyltä oikeesti meinas palaa pinna, kun valitsin oikeesti varmaan puoli tuntia ota 3 maksa 2 tarjouksen sukkiksia, mutta päädyinkin ostamaan vaan yhet, kun en osannut päättää. Mietin AINA tosi kauan kaikkea, siinä missä muut ois jo kävelleet saman tien kassalle. Mutta ehkä se on vaan hyvä ominaisuus, ei tuu hankittua (ainakaan kauheesti) mitään turhaa.

7 kommenttia:

 1. Vau! ;D Kaikki noi löydöt kelpais mullekkin :) Itekki mietin aina kauan et ostanko vai en ja sit yleensä lopputulos on että en osta mitään :D Tai sit kuitenkin haen sen tuotteen seuraavana päivänä.

  VastaaPoista
 2. niin ihana reppu :33 pitäis hommata itellekki tuommone :)

  > sinisellataivaalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. TOI REPPU!!!! ihan täydellinen!!

  VastaaPoista
 4. mulla on tollanen samanlainen reppu paitsi eri kuvioisena! tosi söpö! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikista reppukommenteista, itekin oon tietysti sitä mieltä, että se on ihana ja söpö. Oon niin ilonen että sain sen, sillä kattelin sitä jo viime vuonna. Ja muuten rakastan kaikkia ton tyylisiä reppuja:D

  VastaaPoista
 6. Hei et sattuis olemaan halukas myymäänbtota reppua? :D Mulla on ollu tommonen samanlainen, mutta sille kävi huonosti, kun mun koira päätti hyökätä sen kimppuun... Ja en löydä mistään uutta:--( voisin maksaa vaikka 35 + postikulut tietty, jos olisit halukas myymään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta vähän tuntuu, että mun ei kannata myydä sitä, sillä se on niin hajalla (kaikista nahkaosista irtoilee paloja, kangas haalistunut pahasti). Muuten olisin voinut harkita, mutta olis vähän noloa myydä niin käytetty reppu, sillä se on OIKEESTI ihan järkyttävän näkönen kun vertaa ton kuvan ottohetkeen:D

   Poista