maanantai 2. heinäkuuta 2012

Alen ihanuudet

Nyt on luvassa sitten vihdoin se kauan odotettu vaateostosten esittely. Tän tekeminen nimittäin vähän jäi, sillä on ollut niin paljon muuta postattavaa, jonka kanssa mä en oo halunnut aikailla, jotta ne säilyy ajankohtaisina.  Ei nää enää ihan oo uunituoreita suoraan muovikassista, mutta en oo kauheesti vielä päässyt käyttelemään näitä, joten tässä ne kuvat ja sepostukset suhteellisen uusista vaatteista:)
 Rusettikoristeisen paidan löysin Onlysta kakskymmentä minuuttia ennen paluujunan lähtöä, tää on siis Helsingin shoppailureissun löytö. Aika nopeesti synty ostopäätös kun ei ollut aikaa miettiä kauempaa, mutta tyytyväinenhän mä tähän hankintaan olen. Tosi suloinen ja ihana löysä muoto, sekä nätti jättirusetti lähtivät matkaani vaivaisella kympillä.

 Tämän röyhelömekon te oottekin jo nähneet juhannuspostauksessa, jollon mä onnistuin sotkemaan tän suklaalla, mutta nyt se on putipuhdas ja niin valkoisen viaton kuin kuuluukin olla. Edelleenkin mä tykkään yhdistää tän hellepäivinä laineisiin ja rusettihattuun, tulee jotenkin tosi kesäinen ja vähän ranskalaishenkinen kokonaisuus. Ja hintaahan tällä mekolla oli 20€, aika hyvä alennus alunperin 45€ hinnasta.

 Sain polvimittaset Puman lökärit urheilua varten, alennuksessa nää tais maksaa kolmekymppiä. Tykkään tosi paljon tästä lyhyemmästä lahjemallista, ei oo kesälläkään niin kuuma kuin sellanen täysmittanen.

                    



Mustapilkullinen mekko on myös Monkista kuten valkoinenkin, ja sen sain mukaani viidellätoista eurolla. Tää oli yks niistä mun päiväunistani, olin haaveillut ostavani tän vihreänä. Niitä ei kuitenkaan enään ollut siinä värissä yhtäkään jäljellä, joten mun piti tyytyä tähän mustaan. Väri ei oo kovin kesäinen, mutta fiksuna mä ennakoin, että syksyllä tää menee oikein mainiosti legginssien kanssa.
 Edessä on solmittava rusetti, joka erottu kans paremmin sinä ihanana vihreänä. Rusetin lisäksi lisää söpöyttä tuo tyttömäinen muoto, joka jää tosta helman alkamiskohdasta hiukan löysäksi. Toisinsanoen siinä on siis hiukan kasvunvaraakin:D
Neulesaralla mä alottelin tekemään tällästä henkäyksenohutta pitsineuletta mohairlangasta, jota menee pitsipaitaan vaan kolme kerää. Ei sekään ollut siis kovin kallis sijoitus, yhteensä 17 euroa. Se vaan, että tässä kyllä menee vielä vähän ennen kun saan ton valmiiksi, sillä lanka on tositosi ohutta ja yhessä kerroksessa on melkein kaksisataa silmukkaa, nyt kun oon lisännyt siihen hihat mukaan. Ei sillä että se haittaisi, sillä mun neulomisinto on jälleen lisääntynyt parin kuukauden tauon jälkeen.

Mutta mitäs tykkäsitte näistä ostoksista? Ite oon aika tyytyväinen mun saaliiseen, ainoastaan ne Zaran alennusmyynnit jäi harmittamaan, kun ne ei olleet vielä alkaneet. Mutta säästypähän ainakin rahaa, sillä musta tuntuu, että nää aleheräteostokset ei jää vielä tähän:D Pari juttua, kuten valkoisen läpikuultavan kauluspaidan, vielä haluaisin, mutta katotaan nyt viittinkö tuhlata enää kauheita summia. Oon kuitenkin jo onnistunut keventämään mun lompakkoa yli sadalla eurolla viime aikoina:D

5 kommenttia:

  1. Ihania noi mekot! Aijai rakastan sun vaatteita vaikka ei tollaset mun päälle varmaan sopisi :D ja tosta pitsipaidasta tulee varmasti tosi hieno, oot taitava!! :)

    eevajaelvi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, haluisin muuten vielä jostain jonku pitsimekon:D

      Poista
  2. Sulla on aina tosi suloisia vaatteita! Ihailen sun tyyliäs, se on niin raikas ja söpö (:
    Kurkkaa toki mun blogiin ja liity lukijaksi jos kiinnostaa? (:

    http://ikaonvainnumero.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihana blogi, sun tyyli on ihan samaa luokkaa kuin mun oma tyyli. Siksi tykkään lukea tätä sun blogia. Ihastuin muuten siihen sun ostamaan pitsisalkkuun. Se oli ihana. ♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mulla oli tuuria sen kanssa, koska se oli viimeinen kappale ja myös mun kaveri ois halunnut sen:D Ja sulla on myös tosi söpö pullipblogi (mitä nyt ainakin siitä uusimmasta postauksesta päättelin).

      Poista