maanantai 23. heinäkuuta 2012

Huulikiiltoja:)

 Ostin tänään Vapaa Valinnasta kolme huulikiiltoa. Selailin vaan jotain mainoslehtistä huvin vuoks, kun takakannessa silmään osui ihan ohittamaton tarjous: Mun lempihuulikiillot kolme kappaletta viidellä eurolla! Olin vähän, että mitä ihmettä, sillä normaalistihan yksi tommonen maksaisi noin kuusi euroa. No olihan mun pakko saada noita, joten poikkesin äkkiä lähivapariin, ennen kuin kaikki hyvä värit loppuu:D
 Ostin siis sävyt Berry smoothie, Soft papaya ja Icy melon.
 Tässä kuvassa on siis Berry smoothie, tollanen tosi vaalean vaaleanpunainen. Toi sävy on aika söpö ja saa mun huulet näyttämään tosi vaaleilta. Ehkä ne näyttää ton kanssa vähän hassuiltakin, emmä tiiä.

Tää sävy on näistä kolmesta mun suosikki, se sulautuu hyvin mun huulten omaan sävyyn ja antaa kivaa kiiltoa. Muutenkin väri näyttää tosi hyvältä tossa putelissa.
Ja viimeisenä tää Blingblingkiilto, ja sitä blingiä on muuten ihan sikana! Huulet kiiltää niin, että se on varmaan ainoa asia mun kasvoissa, joihin kiinnittää huomiota. Mutta ihan kivakin tääkin on, hyvä joihinkin juhliin tai vastaaviin.


En voi vieläkään uskoa, että sain nämä niin halvalla. Kerrankin mulla kävi tuuri, sillä nää on mun yksiä suosikkeja kaikista huulikiilloista, mitä oon elämäni aikana ehtinyt kokeilla. Ja niitä on muuten mieletön kokoelma, varastoista saattaa löytyä kiiltoja, joita käytin ehkä joskus seitsemänvuotiaana. En vaan oo raaskinut heittää pois, vaikka tokihan ne käyttämättömina lojuu siellä huulikiiltolaatikossa. Jotenkin musta tuntuu, että en oo ainut huulikiiltokeräilijä, sillä niitä vaan kertyy kaikkialta. Shoppailureissuilta tarttuu helposti mukaan jostain Henkasta ja lahjaksi niitä suorastaan satelee. Ja kivojahan ne on, oon tosi ilonen näistä uusista tulokkaista!


3 kommenttia:

  1. Mulla itsellänikin on toi 7, Icy Melon, mutta en ole saanut sitä vielä käytettyä missään, kun ei ole sopivaa tilaisuutta osunut paikalle. Muutenkin olen itse erittäin tyytyväinen muihinkin Lumene Natural Code -tuotteisiin, onkos sulla enemmän kokemusta tuotesarjan meikeistä, niistä kiinnostaisi saada lisää infoa, kun itse olen tutustunut puhdistustuotteisiin.

    http://aidantoisellapuolella.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aika paljon noita Natural Code tuotteita, ainakin puolet mun meikeistä on tota tuotesarjaa. Omistan mm. luomivärejä, poskipunaa, meikkivoiteen, vihreän puuterin, kajaaleja, huulikiiltoja, kynsilakkoja, ja oon kyllä ollut aika tyytyväinen niihin. Niissä on aika hyvä hinta-laatu-suhde, joten oon ainakin tähän mennessä suosinut niitä. Oon kuitenkin aatellut myös muiden merkkejen kokeilemista, jotta mulla ois jotain, mihin verrata noita tuotteita ja onko ne oikeesti niin hyviä:D Mutta ihan hyvin ne mun käytössä on toimineet:)

      Poista
  2. :O saitpa tosiaan halvalla! ++ mun blogissa on sulle kenties mieluinen yllätys:)

    http://everysecondisahighlight-eviissh.blogspot.fi/2012/07/my-favourite-blogs.html

    VastaaPoista