torstai 26. heinäkuuta 2012

Kirput+torit=Kirpputorit!

Kävin eilen hyvän ystäväni Annin kanssa kiertelemässä kirppareita. 
 Me käytiin ensin Radiokirppiksella, sitten jatkettiin Kyttälän Kirppikselle ja Tunnelikirppikseen ja lopuksi Kaunotar&Kulkuriin ja Bonuskirppikseen. En oo aiemmin kauheasti käynyt kirppareilla, oon tajunnut niiden olemassaolon vähän myöhään. Radiokirppis ja Bonuskirppis olivat ehdottomasti parhaat, sillä niissä oli parhaat tavarat ja jotenkin mukava tunnelma. Ja tietyisti, siksi, että tein niistä parhaat löydöt. Sen sijaan Hämeenkadun Tunnelikirppis ei kyllä vakuuttanut ollenkaan, ja se oli itseasiassa aika järkyttävä kokemus. Kaikkialla oli halpaa rihkamaa ja hieman ällöjäkin tavaroita oli myynnissää, en viitsi nyt mainita mitä.
Mutta tietysti likaisten, reikääntyneiden ällötysten lisäksi kirppareilla voi ihailla tälläisiä ihania vanhanaikaisia esineitä.
 Kiitokset jälleen kuvaajalle, Anni otti jälleen musta kuvat järkkärillään ja lähetti ne mulle. Kirppiskierrosta varten heitin ton ihastusta herättäneen repun selkään, se oli tosi näppärä, kun kädet jäi täysin vapaiksi. Se toimi aika hauskasti ton vaaleanpunaisen rusettipaidan kanssa ja niiden sävyt mätsää aika hyvin. Paita on Onlysta, shortsit Vero Modasta, söpö kukkareppu uusi alelöytö Accessorizesta, samoin sormus, eiffeltornikorvikset on Seppälästä ja kengät on Vagabondin.

Tuolla sillalla, missä nää kuvat otettiin, oli ihania lemmenlukkoja. Kattokaa nyt tota ihanaa kukkakuvioista!
Hyviä löytöjäkin mä tein tuolta kirppareilta, parhaimmillaan ne on tosi hyvä aarreaitta. Nää kaksi demiä maksoivat yhteensä euron. Näitä oli bonuskirppiksella vino pino myynnissä, joten Annikin nappas neljä kappaletta mukaansa.
 Tän ihanan hameen löysin Radiokirppikseltä eurolla. Alunperin tää on jotain vanhaa suomalaista merkkiä ja ihan laatutyötä, sillä Made in Chinan sijaan tää on valmistettu Suomessa.
Ajattelin vähän lyhentää tätä, sillä mun makuuni se on vähän liian pitkä. Vielä en ole tehnyt sille mitään, mutta mitä mieltä olette, lyhentäisinkö sitä semmoset 5-10 senttiä?
 Tajusin heti huomattuani hameen, että se oon nähnyt samanlaisen aiemmin Miss Mixin muotijutussa. Eikös toi Monkin hame olekin ihan kuin toi mun löydökseni? Sävykin muistuttaa todellisuudessa enemmän tota lehtikuvan hametta, mutta hametta kuvatessa väri vähän vääristyi.

Mutta sitten todelliseen superlöytöön...

... sillä bongasin Bonuskirppiksellä Pertti Palmrothin upean nahkalaukun! Hintakin oli vaan 12 euroa, joten ihan kelpo hinta aitoa nahkaa olevasta merkkilaukusta.  Malli on tosi yksinkertainen, joten se sopii moniin asuihin ja sisälle mahtuu kätevästi kännykkä, avaimet jne. 
Mieletön löytö, mä en voi uskoa tätä tuuria! En aiemmin edes omistanut vastaavaa pikkulaukkua lukuunottamatta sitä punaista ruusulaukkua, joten tälle tulee varmasti paljon käyttöä. Klassinen malli ja ruskea väri mahdollistaa tän sopivuuden melkein kaikkeen. Tykkään myös siitä, että tässä on sopivaa vintagevivahdetta. 

Näiden kahden löydöksen jälkeen mun on kyllä pakko palailla myöhemmin ainakin noihin kahteen itsepalvelukirppikseen, sillä niistä ja mun ostoksista jäi tosi positiiviset fiilikset.

14 kommenttia:

  1. sä oot niin nätti ja sulla on tosi hyvä tyyli & ihania vaatteita c: tykkään lukee sun blogii (:

    http://beforeandafter-oona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana asu :))! Mennää meki joskus kirppareille (?)!

    VastaaPoista
  3. Hei vitsi, mitä julisteita tossa Demissä on ollut? ( se mis on Anna Paquin ) En millään muista, onko mulla tuota tiettyä lehteä ja fanitan niin kovasti juuri tuota näyttelijää! :D

    VastaaPoista
  4. Kirppareilta tarttuu mullekin joskus mukaan jotakin jännää:) Hyviä löytöjä teit. Ja oon samaa mieltä, et kannattaa lyhentää tota helmaa, koska on ehkä nyt vähän pitkä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nyt jotenkin vähän vanhanaikasen näkönen, en oikein tykkää midimitasta pliseeratuissa hameissa. Mut nyt pitäis saada vielä se lyhennys aikaan:D

      Poista
  5. mäki oon samaa mieltä hameen lyhentämäisestä(:

    VastaaPoista
  6. Hei auttakaa mua, mä en osaa poistaa mun blogia!!

    VastaaPoista
  7. Ja vielä teitä häiritäkseni, niin että miten tonne blogiin saa ton lukijajutun?

    VastaaPoista
  8. Miksei uusia postauksia ole tullut? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut jonkinverran menoja, oon ollut kaverin mökillä ja meillä on ollut vieraita yms. En oo myöskään tehnyt mitään mielenkiintosta, joten en oo ehtinyt postailla.

      Poista
    2. höh :( mä ootan aina niin innolla että tekisit uuden postauksen. ei mua haittais vaikket tekis mitään, rakastan vaan sun blogia, thats it ♥

      Poista