tiistai 17. heinäkuuta 2012

Welcome to my closet!


Tässä siis komeilee mun upean iso valkoinen vaatekaappi.  Se on ostettu Ikeasta ja kuuluu käsittääkseni Aspelund-sarjaan. Kuten näkyy, siinä on kolme ovea ja keskellä peili, jonka kautta ja edessä oon räpsinyt tosi monia asukuvia talvella. Vasemmanpuoleiset ovet paljastaa isomman säilytystilan, johon mä oon ripustanut mekkoja, takkeja ja vastaavaa. Mekkojen ja hameitten helmoissa alempana makaa iso kasa mun tekemiä neuleita ja alimmaisena on jotain sälää. Oikealla on hyllyt, joihin mä oon viikannut ylhäältä alaspäin hupparit ja neuletakit, paidat, sekä housut ja osan hameista. Lisäksi vaatekaapin päältä löytyy laukkuja, kun ne ei muualle mahtuneet. Se on kyllä aika epäkäytännöllinen säilytyspaikka, sillä mä joudun aina nousemaan rullatuolin päälle päästäkseni käsille taaimmaisiin laukkuihin.
 Mä uskon, että teitä ei sen enempää kiinnosta kunkin kasan lajittelukriteerit sun muut, joten mennään sitten niihin vaatteisiin. Laitoin tekstit kuviin englanniksi, mutta uskon, että kaikkien kielitaito riittää niiden lukemiseen:D Mun enkunope on nyt varmasti ylpee musta. En kyllä vieläkään ymmärrä, mikä sai mut vaihtamaan suomesta englantiin, mutta kai se jotenkin kuulosti kivemmalta. Ja nyt mun blogi on erittäin kansainvälinen noiden tekstien ansiosta!
Vertailussa siis halvin ja kallein vaate mitä oon ostanut kokonaan omilla rahoillani. Halvimman titteliä pitää Henkasta ostettu liehuva kesätoppi, joka makso vitosen. Eikä edes ole mikään alelöytö, vaan ihan normaalihintaisena sen bongasin. Kallein vaate puolestaan on toi nahkatakki, mikä nyt ei kauhean kallis nahkatakiksi ole, 35 euroa. Tietysti alelöytö:)
ÄÄÄK! Nää niin nolottaa mua...  Molemmat on ostettu New Yorkista kun olin 11-vuotias. Sillon mulla oli joku Hello Kitty-vaihe päällä, eikä nää todellakaan oo ainoat Kittytuotteet. Nykistä ostin myös kultasen Hello Kitty blingblinglaukun ja kotimaasta pari paitaa ja hupparia. Viime vuonna tein myös semmosen pienen kirjasen koulutyönä Hello Kittystä, sen synnystä ja fanaattisista keräilijöistä. Enää en kuitenkaan Kittystä niin paljoa välitä, onhan se toki söpö, mutta oon kasvanut sen vaiheen yli. Tosin kaikkialla muualla kuin vaatteissa Kitty on edelleen ihan kiva, kynät ja avaimenperät ynnä muut semmoset on söpöjä^-^
Inhokeista sitten suosikkeihin. Näitä on vaan pari, sillä kaikki muut lempivaatteeni jäi tonne top kymppiin.
Kermanvärinen sydänhuppari on löytö Spirit Storesta kahdellatoista eurolla, se on tosi lämmin fleecevuoren ansiosta ja muutenkin tosi söpö. Käytän sitä aina kaikkialla urheilullisimmissa tapahtumissa, ja oon joutunut ompelemaan hihasaumoja uudestaan kovan käytön vuoksi. Vasemmalla taas on mun lempineule, omatekemä tietty. Oikeastaan en ees oo ikinä ostanut kaupasta neuletta, vaan oon tehnyt mun kaikki neuleet käsin. Niitä on oikeesti kauhea kasa, mutta osa on jotain mun aikasempia tyylikokeiluja ja hetken huumassa aloitettuja neuletöitä(ei siis mitään tyylillisesti kaunokaisia), joten niitä ei voi käyttää. Toi mun uusin aikaansaannos taas on aika kiva, siinä on nätti väri ja toteutus onnistui hyvin, mutta harmikseni se vähän kutittaa.
Sitten lempparihattu ja -laukku. Hattuja mulla on vaan kaksi, joten niistä tämä rusettiolkihattu oli ehdoton suosikki. Haluisin tosin vielä syksyksi semmosen kauttaaltaan pyöreän mustan huopahatun. Tiedätte varmasti mitä tarkotan, niitä joiden lierit kaareytyy silleen kourumaisesti ylöspäin.
Laukkujakaan mulla ei oo mitään hirveitä määriä, joten suosikin valitseminen oli aika helppoa. Rakastan salkkuja ja pitsiä, joten siitä lempparista ei taida olla mitään epäilystä?
 En muuten oikeasti osaa päättää mikä näistä on ykkönen ja mikä vitonen, joten tästä järjestyksestä tuli aika satunnainen.
 Noita molempia käytän yleensä vähintään kerran viikossa, joten kumpikin on maksaneet hintasa takaisin ja ylikin. Ehdottomasti mun vaatekaapin käytetyimmät vaatteet, mikäli  perusvaatteita ei lasketa.
 Täytyy muuten todella nostaa hattua mun kaverille, joka osasi ostaa just muntyylisen paidan tuliaisiksi! Just täydellinen printtipaita. Aika harva loppujen lopuksi pystyy ostamaan toiselle mieluisia vaatteita, vaikka olisikin kattellut tän tyyliä jo jonkun aikaa. Kaikki yksityiskohdat, leikkaukset ja värit on niin henkilökohtaisia mieltymyksiä, että tän paidan sopivuus mulle on ihme!

Hametta oon käyttänyt vaan kerran, sillä säästelen sitä syksyksi ja kasin paikkaa pitävät pallosukkiksetkin on uudet. Ne on musta tosi hauskat ja osti paikan mun sydämestä melkein heti (ts.väh.15 minuutin harkinnan jälkeen). Mustia pilkkuja lukuunottamatta ne on ihonväriset, joten ne pilkut tulee hauskasti esille:) Hamettakaan en oo käyttänyt kuin kerran, sillä säästelen sitä syksyksi.
Tajusin muuten, että ootte nähneet melkein nää kaikki aiemminkin! Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte, ettekä tylsistyneet kuoliaaksi:) Ja muuten jos tykkäätte mun tyylistä, ja haluatte seurata mun vaate- ja asutykkäyksiä, niin liittykää ihmeessä seuraaman mua myös weheartitissa. Tuolla vasemmassa sivupalkissa on nappi, jossa lukee "follow me on we<3it" (sijaitsee sen vilkkuvan eiffeltornin alla), niin siitä pääsee liittymään. Siellä tykkäilen aika aktiivisesti pääasiassa just vaate-, asu-, meikki-, kynsi-, ja hiuskuvista, joten jos omistatte tunnukset weheartitiin, niin liittykää!

8 kommenttia:

  1. Mitään noista en ite pukis päälle mut sulle noi kaikki sopii(:

    VastaaPoista
  2. ihania vaatteita sulla :3 varsinki kaikki noi top 10 vaatteet (-:

    http://beforeandafter-oona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. ihana postaus oli vaikkei sun tyyli ookkaa yhtää mun tyyline :'D

    http://kivaollakirja-endy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Vitsi toi itse kaappi on kiva :-) On kyllä ihania vaatteitakin!

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus ja ihania vaatteita:)

    VastaaPoista
  6. Söpöjä vaatteita:) Mulla on vahva tunne, että itteltä löytyy tollaset pallosukkikset jostain kaapin perukoilta mut oranssi-ruskeena. En oikeen tiiä miten niitä pitäis käyttäää...:D Mistä ostit ne?

    VastaaPoista