sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Oh la la, trés chic

Sindy tuli meille eilen yökylään ja meitä kumpaakin houkutti mennä kattomaan Lumikki ja Metsästäjä-leffaa. Hetken harkinnan jälkeen me sitten päätettiin suunnata elokuvateatteriin.


Sain väännettyä mun hiuksista tollasen mininutturan tonne päälaelle. Aika pienihän se on, mutta mä oon tunnetusti hulluna nutturoihin. En malta odottaa, että mun hiukset kasvaa pitemmiks ja saan hankkia hiusdonitsin ja värkätä semmosen iiiiison nutturan.

Nahkatakki-JC Paita-Stradivarius Shortsit-Ginatricot Sukkahousut-Seppälä Kengät-Vagabond Salkku-Glitter  Korvikset-Glitter Rusetti-Itsetehty

 Ulkona ripotteli vähän vettä ja tuuli kylmästi, joten mun piti laittaa nahkatakki ja sukkikset jalkaan.


 Tän paidan mä sain mun hyvältä kaverilta Starivariuksesta tuliaisena, kun se oli lomamatkalla Espanjassa. Tykkään tästä tosi paljon, ensinnäkin mähän olen ihan trés chic ja toisinnakin noi mustat kirjaimet mahdollistaa tän monipuolisen yhdistelyn. Ilman niitä se ois liian hempeä puettavaks mustan kanssa, mutta tekstin ansiosta sitä voi käyttää mustan että valkoisen kanssa. Muutenkin noi kaikki ihanat kukkasetkakkaset on just mua, ei ois voinut valita paremmin.
Me muuten onnistuttiin Sindyn kanssa uppoutumaan niin hyvin kuvaamiseen leffateatterin lähistöllä, että me melkein meinattiin myöhästyä leffasta. Mainokset oli jo alkaneet, kun me saavuttiin paikalle, ja oltiin varmasti viimeisten joukossa.

Ite leffa oli kyllä aika hyvä, olisin kyllä odottanut siltä vähän enemmän. Monissa arvosteluissahan on kerrottu, että metsästäjä kouluttaa Lumikista soturin pahaa kuningatarta vastaan, mutta ei siinä kyllä mitään semmosta ollut. Kuhan kerran anto sille aseen käteen ja sano että iske tää sydämeen tällä tavalla. Lumikkia näytellyt Kristen Stewart ei onnistunut kovin hyvin roolissaan, kaikki katseet ja eleet oli samaa Twiligiht-kamaa, joka ei sopinut tähän elokuvaan. Kristenin tyhjäkatseiset silmät ei olleet tarpeeks eläväiset ja lumoavat tähän rooliin, ja varsinkin sotapuhe kuulosti Kristenin suussa tyhmältä. Ja niiden sotakohtausten olis pitänyt olla vähän massiivisempia ollakseen hyviä, ja varsinkin se lopputaistelu jäi liian lyhyeks. Mutta kokonaisuudessaan leffa oli hyvä, metsästäjä ja kuningatar onnistu hyvin ja juoni oli mukaansatempaava. Erilaiset suhdehommelit myös väritti sopivasti juonta, mutta loppu oli ärsyttävä Kipittäkääs äkkiä kattomaan tää lähimpään finnkinoon niin saatte tietää...


Leffan jälkeen me mentiin Sindyn kanssa meille yöpymään ja meillä oli tosi hauska viikonloppu. Toivottavasti teiänkin lomat sujuu yhtä mukavasti:)

12 kommenttia:

  1. Mulla on sama fiilis omista hiuksistani, menin nimittäin keväällä leikkauttamaan hiukseni polkkatukaksi ja nyt ottaa päähän. Haaveilen myös siitä hiusdonintsista, jolla saa muhkean nutturan. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kadu mun hiuksien leikkauttamista lyhyiksi, mutta tietty niiden kasvattimisessa kestää nyt aika kauan, sillä haluisin vyötärömittase hiukset. Mäkään en malta odottaa, että pääsen tekemään niitä jättikokosia sottanutturoita.

      Poista
  2. Taas ihania vaatteita, varsinkin toi paita :)

    VastaaPoista
  3. Ite aattelin mennä kattoo sen Ice Age4 sitku se tulee:) Mut joo, mun mielest tota paitaa vois ihan ilman tekstiäkin yhdistää myös mustan kanssa, se toisi vähän ristiriitoja;)

    VastaaPoista
  4. Kävin itsekkin katsomassa ton Lumikin & Metsästäjän, mutta itse odotin siltä enemmän, kuin mitä se oli. Kristen ei tosiaan ollut rooliin sopivin, koska olen Twilight-kirjansa & -elokuvansa hyvin opiskelleena fanina liian tottunut siihen, että Kristen näyttelee heikkoa, kömpelöä ja avutonta Bellaa. Muuten elokuva oli aika hyvä (varsinkin kun sitä Chris Hemsworthia suloisine silmineen oli odotettu, eikä se Sam Claflin, joka näytteli prinssi Williamia, ollut myöskään yhtään pahannäköinen, kivat hiukset sillä) Joo, mä kiinnitän aina elokuvissa huomiota siihen, mihin kukaan muu ei kiinnitä.

    Muuten tästä sun blogista; postaukset, kuvat & teksti on ihanaa, minä ja mun serkku Aikku (kommentoinut ylempänä) odotetaan aina innolla sun uutta postausta, kun tähän blogiin jotenkin tuppaa jäämään koukkuun ♥ (:

    http://aidantoisellapuolella.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta, se metsästäjä oli tosi hyvännäkönen. Mua ärsyttää kun siinä lopussa ei selvinny meniks ne naimisiin vai ei:( Ois ollu pakko saada sinne loppuun kosintaklisee, se on niin tärkee... jaja kiva että mun blogi miellyttää:)

      Poista
    2. Joo, sama mulla. Olen katsonut liikaa romanttisia komedioita, joten tarvitsen just tollaisia (sun sanojasi lainaten) "kosintakliseitä", mun sydän vaan sulaa niihin, varsinkin jos jätkällä on kiharat, tummat hiukset. Mulla on pakkomielle "Harry Styles-hiuksiin" (:

      Poista
    3. Ja nyt jäi ärsyttämään kun ei tiedä varmasti kumman se sitten loppujenlopuksi valitsi... Mutta luulen kyllä, että sen metsästäjän, koska lopussahan se Kristen katto sitä niillä tyhjilla silmillään.

      Poista
  5. Ah, rakastin tuota elokuvaa, vaikka olenkin samaa mieltä siitä Kristenin katseesta. Mielestäni kuitenkin Metsästäjä oli aivan upea siinä elokuvassa, vaikka kovasti tulikin mieleen samalta näyttelijältä elokuva Thor. x) Mutta ehdottomasti hyvä elokuva siitä huolimatta, erikoistehosteet ja musiikki olivat oikein lumoavia!

    henzakkk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuten totta, että se elokuva lavasteineen oli ihan älyttömän kaunista katseltavaa ja mä tykkäsin myös paljon siitä metsästäjästä...

      Poista