keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Aleasustelöytöjä

Mä otin vihdoin itteäni niskasta kiinni ja räpsin kuvat mun kaikista uusista ostoksista. Ei kuulosta kovinkaan rankalta, mutta kuvia kerty yli 250. Esittelen nyt niistä vaan puolet, eli asusteet, sillä latasin bloggeriin vahingossa ensin ei-muokatut kuvat, joten jouduin lataamaan samat kuvat uudestaan, mutta vaan polaroid-tyylisesti muokattuina. Siinä meni niin kauan, että en enää jaksanut ruveta ruotimaan vielä mun uusia vaatteitakin, joten tässä vasta puolet uusista ostoksista. Näette sitten loput myöhemmin:)

 Kolme paria ruusukorviksia löyty Glitteristä hintaan 3,45€. Ihastuin näihin heti kun näin nää täysihintaisina, hyvät värit ja suloinen aihe:) En vaan sillon jaksanut pulittaa näistä seitsemää euroa, vaan päätin sillon odottaa aleen saakka. Sitten kun se Glitterin -50% ale iski, niin en löytänytkään näitä enää aletuotteiden joukosta. Mua harmitti, että olin ollut niin tyhmä ja jättänyt ostamatta, kunnes Hesan reissulta löysinkin nää CityCenterin Glitteristä puoleen hintaan:)
 Kaks lintuteemasta sormusta, oikealla oleva Glitteristä 2,50€, vasemmalla oleva Accessorizesta 3,45€. Tykkään ehkä enemmän tosta kultasesta, mutta ei toi hopeinenkaan mikään ruma oo. Vähän täydennystä mun melko vaatimattomaan sormuskokoelmaan:)
 Hah, tästäkin korusta löytyy lintu:D Mun täytyy myöntää, että oon hulluna kaikkiin lintukoruihin, omistan näiden lisäksi vielä lintukorviksetkin. Tykkään eniten sellasista koruista, jotka esittää jotakin (esim. kukka, kirsikka tai nalle), ja nää lintujutut on ehkä niistä näteimpiä. Tämä puussa istuskeleva lintu  löyty Vero Modasta -70%, normaalihintasena en tätäkään viittinyt aiemmin ostaa, sillä hintaahan tällä oli sillon 17€. Mulla oli kyllä kieltämättä tuuria, nappasin viimesen puukorun koko liikkeestä:) Eikä maksanut enää kun vähän päälle viis euroa.

 Tääkin on Vero Modasta samaan aleprosenttiin, kahenkympin alkuperäishinnasta jäi jäljelle kuusi euroa. Mietin tosi pitkään sellasen osterin helmien värisen ja mustan välillä, mutta päädyin tähän, se oli jotenkin vaan hauskemman näkönen tummana. Mustassa tää muovihelmisyys korostuu kyllä ehkä vähän enemmän, mutta ainakaan mulle ei tuu semmosta muovihelmiäklötystä, mikä joistakin koruista tulee.
Tää sopii hyvin kaikkien paitojen kanssa, joiden reuna on samassa linjassa ton kauluksen kanssa, mutta musta näyttää myös aika hauskalta, jos tän laittaa suoraan iholle vähän avonaisemman kaula-aukon kanssa. Jokatapauksessa kivaa piristystä asuun ja sopii kyllä hyvin myös ton alla olevan salkun kanssa.

Tää laukku oli rakkautta ensi silmäyksellä, iskin kynteni siihen heti nähtyäni sen Glitterin alennusmyynneissä, miinus viiskyt siis tämäkin. 15 euroa ei ollut kovin paha hinta just täydellisestä mustasta salkusta, jossa on ihanan muotoinen läppä, nätit soljet ja näppärä kiinnitysmekanismi, sekä pitsiä!

Tässä laukussa oleva pitsi on just hyvän jämäkkää salkkumateriaaliksi (teko)nahan päälle, ja koko takaosa onkin sitä.                  
Punaisen huulipunankin voi varmaan laskea asusteeksi? Pongasin tän Citymarketin alehyllystä hintaan 5,50€, en oo ihan varma alkuperäishinnasta, sillä törmäsin tähän tuotteeseen ensimmäistä kertaa. Tää Rimmelin huulipuna kuuluu Kate Mossin suunnittelemaan huulipunasarjaan, joten en odottanut tältä tuotteelta paljoa, Rimmelin tuotehan tää sentään on. Halusin vaan kokeilla mua pitkään kiinnostanutta tulipunaista huulipunaa, ja tällä tavalla sain kokeiluni aika halvalla.
 Ja ihan hyvähän tää on, väri on hyvän punainen ja putkilokin ihan tyylikäs. Pysynyt ainakin toistaiseksi hyvin huulilla, ne pysy punaisena, vaikka söin ja join. En sit tiiä millaseks tää osoittautuu pidemmässä käytössä, mutta ainakin tän päivän kokemuksella ihan toimiva tuote. Ehkä joku muu puna vois olla laadukkaampi, mutta kelpaa ainakin näin ensihätään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti