maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kesäostoksia

Ensinnäkin täytyy sanoa, että oon tosi kiitollinen kaikista teidän ihanista kommenteista ja uusista lukijoista:) Kun saan sata täyteen, niin lupaan tehdä jonkun juhlapostauksen, kuten vaikka huone- tai vaatekaappiesittelyn. Saatte esittää toiveita, ja saatan laittaa tonne sivupalkkiin käyntiin äänestyksen.

Mutta nyt viimeaikaisiin ostoksiini. Oon kartuttanut vaatekokoelmaani parilla uudella hankinnalla, jotka on molemmat alkaneista kesäaleista.

 Henkalta ostin tämmösn ohutta ja ilmavaa kangasta olevan hameen, jossa on alareunassa ihana sininen raita. Aluks iskin silmäni valkopilkulliseen hameeseen, mutta kokojen puutteessa päädyin tähän. Ja oon melkeinpä onnellinen, että ostinkin juuri tän, suosikkihameeni tällä hetkellä. Hintaakin hameella oli vain kymmenen euroa, puoleen hintaan siis. Ehkä hieman haastavaa yhdistää muihin vaatteisiin, ilman että koko asukokonaisuus on muuten musta lukuunottamatta sinistä raitaa, mutta enköhän mä jotain keksi:)
Sokos Emotionista mukaan lähti Mavalan pastellisarjan keltainen sävy. Ihastuin niin paljon siihen oranssiin, että oli pakko hankkia näitä lisää! Keltanen puuttui mun lakkavarastoista, joten päädyin tähän väriin.
 Ja tästä hankinnasta mä oon varmaan ihan yhtä yllättynyt kuin tekin... nahkarotsi:D Aluksi mun oli vaan tarkotus kokeilla tätä ylleni ja leikitellä ajatuksella sen omistamisesta, mutta sitten joku mun sisäinen prätkämimmini päätti ottaa vallan, ja mä marssin takki ja kolmekymmentäviisi euroa kourassani kassalle. Ja kaikista ironisintahan tässä on se, että tämä on kaikkein kallein vaate mitä oon ikinä maksanut kokonaan omilla rahoillani...
 Mutta ei kyllä kaduta yhtään, musta nahkatakki on aikaa kestävä klassikko ja tuo särmää mun muuten suloiseen ja pastellintäyteiseen tyyliin. Tässä on sitäpaitsi hyvät yksityiskohdat ja varmaan vähän laadukkaampi (alkuperäishinta 70€) kuin joku kympin rätti. Nyt se on liian kuuma käyttöön, mutta syksyllä pääsee varmasti vuorottelemaan sen punaisen kevättakin kanssa:)

Hankin tasan viikko sitten kaikki Natural Code-sarjan ihonhoitotuotteet. Mulla oli jo kasvorasva ennestään, ja kun se osoittautui hyväksi, niin päätin hankkia koko sarjan. On osoittautunut oikein hyväksi sijoitukseksi, viikon käytön jälkeen näkyy jo monia eroja mun ihossa. Mulla nyt ei valitettavasti oo hienoja ennen ja jälkeen kuvia, mutta voin kertoa, että mustapäät nenänpielistä on hävinneet, otsatukan alla majaileva näppylärykelmä on harventanut joukkojaan ja punoitus on laskenut entisestään.
Yhteensä maksoin neljästä tuotteesta n.21 euroa. Sokoksella oli tarjous, että kun ostat yli viidellätoista eurolla Natural Code-tuotteita, niin saat kaupan päälle silmämeikinpoistoaineen. Sitä mä en tosin ole vielä päässyt kokeilemaan, sillä en oikeastaan edes käytä voimakasta meikinpoistoainetta vaativaa silmämeikkiä. Yleensä mulla on vaan vähän kajaalia ja vedellä pois lähtevää ripsaria. Mutta ton poistoaineen hankkiminen on saanut mut harkitsemaan eyelinerin hankkimista, joten vinkatkaapa mulle hyviä sellaisia:)

10 kommenttia:

 1. Awws toi takki on iihana :33 oli pakko ilmottaa :D

  VastaaPoista
 2. Oi ihan tosi kiva toi takki! Ite oon muuten kans kattonu just tota samaa hametta. :--D Mutta eyelineristä, mun mielestä paras on toi Maybellinen Master precise liquid eyeliner. (8 Ei kulu kovinkaan helposti ittekseen ja helppo laitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Joo, oon kuullut, että toi eyeliner ois hyvä ja monet käyttäis sitä. Vois itekin kokeilla, kun sullakin on aina niin hienot rajaukset:)

   Poista
 3. Oon itsekkin kokeillut Lumenen Natural code-tuotteita ja ne on ovat hyviä. Toi hame on sairaan söpö♥

  VastaaPoista
 4. kiva et en oo ainut jolla on mustapäitä nenän ympärillä :D

  VastaaPoista