sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kokkolassa

Heipä hei taas:) En oo taas kolmeen päivään bloggaillut, sillä olin keski-pohjanmaalla sukuloimassa. Otin tosi paljon kuvia kahden päivän aikana, ja kaiken tän kokoaminen järkeväksi kokonaisuudeksi on kauhean hankalaa.Yritin edetä aikajärjestyksessä, mutta tää on silti kauhean sekava, mutta ehkä kuitenkin yks pisimmistä postauksista mitä oon tehnyt, joten nauttikkaa kuvapaljoudesta:)
Paita-H&M Shortsit-Ginatricot Salkku-Ginatricot Laukku-MicMac Kengät-Xti Hattu-Global 

 Perjantaiaamuna joskus kello kymmenen aikaan mä hyppäsin matkatavaroineni autoon ja lähdin köröttelemään perheineni kohti Kokkolaa.

 Matkan varrella me pysähdyttiin tauolle Juustoportti-nimiseen paikkaan, jossa oli ihania käsintehtyjä suklaakonvehteja myynnissä. Ne oli niin kalliita, että en viittinyt ostaa, mutta tässä kuva noista ihanuuksista:)

 Pari kuvaa periltä:) Saapumisen jälkeen me asetuttiin hotelliin ja mä kävin myös kiertelemässä Kokkolan huikean suurta keskustaa. Kesäalet oli joissain kaupoissa jo alkaneet, joten hankin pari vaatetta ja kynsilakan, joista lisää myöhemmin. Shoppailun jälkeen me hurautettiin autolla meren rantaan.


 Aurinko paisto ihanasti, mutta merivesi oli tosi kylmää. Ite uskaltauduin vaan kahlaamaan.
 Illalla me käytiin piipahtamassa paikallisessa tapahtumassa. Kaikki talot tolla alueella oli tosi hienoja ja vanhanaikaisia, ja mua todella harmittaa, että unohdin ottaa kuvan antiikkiliikkeestä. Se oli tosi nostalginen ja hieno...


 Meksikolaisessa ravitolassa mä söin kanatortillan. Toi annos oli kyllä ihan jättimäinen, mutta hyvää se oli.

Seuraavana aamuna me mentiin torille, jossa oli tosi ihana jätskikiska. Toi kyltti oli jotenkin vaan niin sulonen:) Itekin sanon joskus pallojätskiä irtojäätelöksi.
 Pikaisen torikierroksen jälkeen me kiepattiin Ohtakarin rannan kautta Kannukseen.


Toi paikka oli jo toista luokkaa verrattuna aiepaan rantaan, vesi oli jäätävän kylmää (hyvä kun edes uskalsin varpaani kastella) ja tuuli tosi kova. Mutta kaunista siellä oli:)
Loppupäivän aikana me käytiin kattomassa vaaria ja sitten köröteltiin toiset neljä tuntia takas kotiin:)

Mukavaa oli, toivottavasti teiän viikonloput on kuluneet yhtä mukavissa merkeissä:)

6 kommenttia:

 1. oot todella kaunis :) ja tykkään bannerista!


  leijonaametsastan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanii kuvii:)) Tykkään tosi paljon tyylisäs:>

  http://d-pilviunelmia.blogspot.fi/
  Kurkatkaa, uus ulkoasu

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia, toi paita... aww se on i-h-a-n-a :)

  VastaaPoista
 4. ihanan pitkä postaus! :)


  http://pppieceofme.blogspot.fi/

  VastaaPoista