lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannustunnelmia

Juhannusaaton aamuna mä heräilin aurinkoisissa tunnelmissa, ja lähin pienen aamupalan syötyäni torille syömään toista aamupalaa.
 Oikealla oleva oli mun kinkkusämpylä, jossa oli sisällä myös keitettyä kananmunaa:)
 Jälkiruoaksi pikkumunkki eli nieminen.

 Toi torikoju oli tosi sulonen:> Olisin halunnut hankkia ruokani sieltä, mutta sämpylät oli loppu, joten oli pakko valita joku muu paikka.
 Juhannusmekon virkaa sai toimittaa toinen niistä Hesasta ostetuista mekoista. Löysin sen Monkin alennusmyynneistä kahellakympillä. Aluks tää oli vaan semmonen ihankiva mekko, jota vaan huvikseni kokeilin niiden muiden vaatteiden joukossa, mutta sitten ihastuin tän mekon tyttömäisyyteen ja tiettyyn viattomuuteen. Muutenkin täydellinen kesämekko just tälläsiin aurinkoisiin ja lämpimiin päiviin, sillä kangas on tosi ohutta ja väri muutenkin valkonen, joten ei tuu liian kuuma.
Mekko-Monki Hattu-Global Pikkulaukku-Pieces Kengät-Vagabond
 Illemmalla me mentiin viettämään juhannusta meidän perhetuttujen luokse, jossa me sitten perinteisesti grillattiin kaikkee hyvää, kuten makkaroita, grillitikkuja ja vaahtokarkkeja:)


 Jälkiruoaksi mä olin väsännyt suklaaseen dipattuja mansikoita, joita oli ihan älyttömän vaikeeta kuvata, sillä toi alla oleva folio heijasti niin paljon valoa. Hyviä ne silti oli, ja kaikki katos aika äkkiä parempiin suihin. Ja onnistuin tietty sotkemaan näillä suklaaunelmilla mun valkoseen mekkoon aika komean suklaatahran... En voi muuta kun rukoilla, että pesukoneesta tullessaan se on täysin puhdas ja vitivalkoinen.
Joskus yheksän aikaan illalla me käytiin vielä uimassa, jonka jälkeen mä keräsin mun kaverin kanssa metsätien varrelta ne perinteiset seittemän kukkaa, jotka muka näyttää sen yön unissa tulevan aviomiehen, mikäli ne laittaa tyynyn alle. Oon tehnyt samoin melkein joka vuosi, mutta en oo missään unessa nähnyt mitään selkeää merkkiä. Tänä juhannuksena näin unta, että olin koulussa, joten niitä miesvaihtoehtoja oli aikasta paljon:D Oli muuten ensimmäinen kerta, kun muistan juhannusyönä mitä unta näin.

Ja hyvää juhannusta teillekin:)

5 kommenttia:

 1. Oi miten hyvän näköstä toi ruoka *__*
  Ja sulonen asu. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, itelleki tulee nälkä ku katon noita...

   Poista
 2. Olipa hyvännäköstä toi grilliruoka ja toi mekko on ihan liian söpö :)

  http://elamaniminun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kieltämättä aika ylisöpö alelöytö:)

   Poista
  2. mekko on tosi sulone, ja sopii sulle :) ja tuo hattu, I-H-A-N-A, just sun tyylinen ! oon tätä sun blogia tässä jo lukenut pitkään, ja todennut tosi hyväksi :----))

   sinisellataivaalla.blogspot.fi

   Poista