sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Särkässä jälleen

 Tänään on tapahtunut jotain todella historiallista, kävin toista kertaa särkässä yhden kesän aikana! Siis minä, joka inhoaa kaikkia pyöriviä laitteita menin särkänniemeen toista kertaa kesän aikana... Tällä kertaa hurvittelemaan lähdin ihan vaan äidin ja pikkuveljen kanssa, joka on selvästikin tullut muhun. Sekään ei halunnut mihinkään Wanhoja autoja tai pikku hinaajaa hurjempaan laitteeseen.
 Rakastan näitä autoja, ne on niin ihanan klassisia ja vanhanaikaisia:) Mistäköhän voisin hankkia tollasen, kun oon suorittanut ajokortin?


 Hehe, mulle tulee niin huono olo kaikesta pyörimisestä, etten pystynyt menemään edes Pikku hinaajaan:D Pikkuveli taas meni sinne kerta kerran jälkeen, ja sillä aikaa mä paistattelin päivää järven rannalla.
 WRUMWRUM, musta tulis varmasti loistava motocrossaaja tai mikä ikinä onkaan:D

Hurjastelun jälkeen me mentiin eläintarhaan, jossa  oli ihan sika söpöjä mikropossuja:)

 Ei ihan yhtä kaunis kuin yllä olevassa kuvassa poseeraava valkoinen hevonen, tää on nimittäin muuli (mikäli oikein muistan) Sillä oli aika hieno ilme naamallaan:)
Paita-H&M Shortsit-Vero Moda Legginssit-Seppälä Laukku-Ois
 
Ei yhtä kaunis kuin tuo muuli:) Tää asu saa mut näyttämään kauheen lihavalta:D Toi tunikaksi tarkoitettu röyhelöpaita leventää, kun sen tunkee jo valmiiksi löystyneisiin korkeavyöräröisiin shortseihin. Muutenkin tulee isontava vaikutelma, kun toi paita ei oo ihan tyköistuva eikä tarpeeks löysä, ja siinä on vielä röyhelöt päällä.
Illemmalla vetäsin pyöristyttävän paidan päälle Onlysta ostetun söpön rusettiboleron ja käteen hankin jätskin, jossa oli aluksi valkosuklaamansikka- ja herkkunougatpallo, nam:) Aika pian jäätelön hotkasun jälkeen alkoi sataa, joten tukkijoen jälkeen lähin bussilla pois. Mulla oli ihan mielettömän kylmä ballerinoissa ja märässä neuletakissa, ehkä seuraavalla kerralla pitäis ottaa joku sadetakki mukaan. Se ois ollu tarpeen edellisellä kerrallakin... Mutta mukavaa oli:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti