lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kevätjuhla:)

En oo ehtinyt viime aikoina kauheesti postailla, oon ollut aika kiireinen. Varsinkin tän kevätjuhla-asun kokoaminen on ollut työn ja tuskan takana, koko viime viikon oon asunut keskustassa etsien vaatekappaleita ja asusteita. Mutta tässä se nyt vihdoin ja viimein on, asuni tänään, lauantaina, kun kesäloma viimein alkaa:)

Mekko-Carlings Villatakki-Mango Laukku-Ois Sukkikset-Seppälä Ballerinat-Vagabond

  Kukkamekon bongasin Carlingsista, ei kauheen juhlava, sillä halusin ostaa mekon, joka käy sitten myös kesähelteisiin:) Ihastuin varsinkin ihanaan printtiin, isoon avoimeen selkämykseen ja helman muotoon.



 Poimin mekon kukista oranssin sävyn, ja ostin siihen sopivan Mavalan Fresh Melon lakan, joka kuuluu pastellivärisarjaan. Kauniin värin lisäksi tää on laadultaan hyvää, ihastuin tähän niin paljon, että aion ostaa lisää erilaisia sävyjä myöhemmin.
 Etsin laukkua kolme päivää putkeen, mutta vasta perjantai-iltana löysin sopivan Veskan aleksi13:sta. Aluksi mun oli tarkotus ostaa valkoinen kenkiin mätsäävä laukku, mutta kun ei tahtonut löytyä, niin ostin sitten punasen:) Se on kuitenkin yhtä raikas sävyltään kuin kengät ja väriä löytyy myös mekosta. Koko komistus ihanine nahkaruusuineen maksoi alessa vaan kolmetoista euroa:)         




            


Perusvalkoset Vagabondin ballerinat on myös yksinomaan juhlaa varten hankittu, mutta nää myös korvaa kesäkenkinä mun aiemman pieniksi jääneen parin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään näistä silti tosi paljon, mukavat jalassa ja rusetti kärjessä:)


Mun piti kuitenkin vaihtaa balleriinani kumppareihin, sillä valkoiset kengät olis kärsineet aika paljon tuolla sadesäässä. Että pitikin sattua tällänen sää just juhlapäivänä, erityisen kauheeta varsinkin niille, jotka on suunnitelleet ylioppilasjuhlia sun muita ulkona, kun muakin jo hirvitti astella ulos juhlatällingissä. Kiharatkin lässähti ihan täysin. Kun pääsin koululle, niin jäljellä oli enään pari lainetta aamuisista korkkiruuveista. Onneks sain kuitenkin ponnarin lainaks juhlasaliin mennessä, niin ettei ihan peikkona tarvinnut näyttäytyä.


Myös kaikki mun luokkakaverit ja muutkin koulussa oli laittautuneet tosi näteiksi:)
Pienten juhlallisuuksien jälkeen me saatiin tokarit käteen. Suunnilleen tältä näytti mun todistus:D Mulla oli koulun seiskaluokista paras keskiarvo, ja sain stipendin:) Lukuaineiden keskiarvo oli 9,92, oon enemmän kuin tyytyväinen:) Nyt aattelette mua varmaan himo hikeks ja suorittajaksi, mutta totuus on, että mä en stressaa numeroistani tai opiskelusta. En oo ees tänä vuonna opiskellut mitenkään hirveetä määrää, oon vaan ottanut rennosti ja tehnyt parhaani. 
 Todistustenjaon jälkeen kaikki räpsi hulluna kuvia toisistaan koulun käytävän järkyttävässä keltaisessa valossa. Koitin jälkeenpäin korjata tilannetta lisäämällä sinistä valoa, mutta jotenkin ehkä vähän toivoton yritys oli:D

Olin tosi ilonen päästyäni vihdoinkin pois koulusta! Se on muuten ihanaa, miten kaikki muutkin on koulun päätyttyä niin hyvällä tuulella:)

Kipasin Sindyn kanssa juhlan jälkeen Stockmannille, jossa palkitsin itseni kuluneesta vuodesta ja hyvästä tokarista Susu-pussilla:) Hyvä nimikin tällä pussilla on, melkein kuin Suzy:) 




Kunhan tää sade vaan lakkais, niin pääsin kesä alkamaan:) Hyvää alkanutta lomaa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei tietenkään, ihan supisuomalaisen nimen omistan, mutta tänne bloggeriin halusin vääntää jotain kivaa:)

   Poista
 2. Ääh :D Oma todistukseni keskiarvo oli vaivaiset 8.76, olen tosi kateellinen T_T Toki yritän parantaa ensi vuonnakin :) Voi että rakastan mekkoasi!

  Käy tsekkaamassa jos aikasi joustaa! :)
  henzakkk.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. mulleki kelpais :> mul oli huimat 7.5

  VastaaPoista
 4. Ihana toi sun todistuksen keskiarvo. Itelläni oli huimat 8.82+++ ihania nää sun kaikki vaatteet ja muutenkin koko sun blogi <3

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikista kehuista:)

  VastaaPoista