torstai 21. kesäkuuta 2012

Hesassa

Mä lähdin eilisaamuna jälleen reissaamaan ympäri Suomen maata, tällä kertaa mukavasti junavaunussa sittisoodan ja kinuskimuffinin voimalla. Ei tarvinnu hikoilla autossa, mutta parin tunnin matka tuntu aika pitkältä, kiitos meidän erittäin loistavien matkaseuralaisten. Käytävää vastapäätä istu pari naista, joista toinen jaaritteli henkilökohtaisia asioitaan kovaäänisesti koko matkan ajan. Oli erittäin mukavaa kuulla lapsettomuusongelmista, aviomiehestä ja perhejoulusta.
 Tajuttoman läpätyksen jälkeen me saavuttiin vihdoinkin Helsinkiin, jossa me käppäiltiin Citycenterin läpi Stockmannille.

 Ted Baker oli pyöräyttänyt hienon täytekakunkin meidän tulon kunniaksi:)
Oikeaa ruokaa me mentiin syömään Stockmannin sushibaariin. miso-keittoa ja sushia, Nam! Keitossa tosin oli aika paljon lientä ja liian vähän lisäkkeitä, mutta sushit oli tosi hyviä. Varsinkin toi toinen oikealta oli ihana, varmaan paras sushi minkä oon ikinä syönyt:)

Lounaan jälkeen me mentiin Zaraan, shoppailureissun must-paikkaan. Sita ei oo täällä kotipuolessa ollenkaan, joten mä ootan aina innolla sinne pääsyä:)
 Olisin halunnut noi ihanat pitsikoristeiset shortsit, mutta ne oli liian isot:( Muuten olisin varmaan jäänyt harmittelemaan ja himoitsemaan paljon muutakin, mutta alet ei olleet vielä alkaneet.
 Sitten mä pääsin mun lempikauppaan, joka myöskin löytyy vain Hesasta. Monkissa on ihania vaatteita, niissä on aina jotain kivaa ja vähän erilaista. Himoitsin jo etukäteen muutamia tuotteita tuolta, ja päiväuniini kuului tietty reilut aleprosentit.
Ja siellähän olikin mulle surprise, super price! 
 Sisällä liikkeessä muhun iski kauhea shoppausinto ja päädyin sovittamaan jotain yli kymmentä tuotetta. Toi musta pitsimekko oli yks niistä, harmikseni sekin liian iso. Mutta ei se jäänyt kauheesti surettamaan, sillä niistä kymmenestä vaatekappaleesta  mä otin kaksi mukaani, molemmat myöskin mekkoja:)


 Ulkona paisto aurinko ja oli lämmintä, joten me mentiin esplanadille, ostettiin jätskit ja istuskeltiin sitten viltillä paistattelemassa päivää.
 Mä söin mansikkavadelmajätskin ja äiti valkosuklaapallon.


 Sitten me käveltiin sataman kautta Forumiin, jossa me syötiin ja shoppailtiin vielä vähän lisää.

Ihanassa Fazer-kahvilassa mä valitsin herkkuvitriinistä suklaakakun, joka oli toooooositosi herkullista:)



 Illallista me syötiin salaattibaarissa:)
 Mä valitsin ceasarsalaatin marinoidulla kanalla, toikin oli varsin hyvää ja raikasta.
 Asu ei ollut mikään ihmeellinen, ootte varmaan aiemminkin nähneet pitsipaita ja shortsit-yhdistelmän. Matkaa edeltävänä iltana ajattelin laittavani mekon, mutta sitten aamulla oli niin tuulista ja kylmän näköistä, että tuli hyytävät fiilikset, kun vaan kuvittelinkin itseäni sellaisessa asussa ulkona, joten luottopaitani sai luvan kelvata.
 Mainosten uhrina mä ostin paluumatkalukemiseksi minimissmixin ja sen seuraksi Ellen:)


5 kommenttia:

  1. siistejä kuvia:) ++ toi uus banneri on ehkä parempi ku se vanha :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia ja haluun hesaan! Nähdäänhän me kenties tulevaisuudessa niitä ostamiasi mekkoja? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti näätte, jos nyt ei tuu mitään esittelypostausta, niin ainakin sitten tulevissa asuissa:)

      Poista